Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez még belefér megbocsájtanál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még belefér megbocsájtanál?

Figyelt kérdés

Több mint 7 hónapja vagyunk együtt, távkapcsolat. Náluk soha nem voltam, nem vállalt fel egyszer se, életkörülményei elmondása alapján nagyon is jó, nem amiatt... De nemtud rá magyarázatot adni, ráadásul 3 hónapja egyik napról a másikra teljesen felszívódott... Azóta csak neten beszélgetünk, történtek vele dolgok komolyabb betegség, kórházi kezelés miegymás, de ettől függetlenül lett volna bőven lehetőségünk...

Emiatt sokat gyűlölködtünk, leszarva éreztem magam... Most bejelentette szombat meglátogat... Én mondtam neki most ne, most én mondom ezek után, hogy ne találkozzunk, ahogy eddig ő utasított el... De nem tudom jövőt illetően mi legyen... Leszart végül is 3 hónapig, fel soha nem vállalt ha úgy vesszük... de elvileg szeret...

2015. jan. 8. 10:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#10 Ha nem szeretne, szerintem nem jönne, mert kapásból van egy srác akivel már ma szexelhetne és együtt lehetnének, és van még két srác, akik szintén akarnának tőle valamit, velük is 1 héten belül összejöhetne, és ezen felül még 2 srác, akikkel régebb óta nem beszél, de ha felkeresné őket, szerintem még azok is folytatnák vele... Népszerű lány valamiért, szóval nem a magány miatt választana engem...

Én a magány miatt őt? Nekem momentán nincs más fix lehetőség, de idővel biztos találnék. Én csak valamiért még valahol szeretem

2015. jan. 8. 11:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Találkozzál vele! Tedd félre a büszkeséked, önérzeted!

Nem baj ha sz@rt a fejedre! Te már felmentetted!

#7-es , #10-es igazatok van!

De találkozni fog vele! Csak miért csodálkoznak a lányok, ha ilyenek képviselik őket! Kapcának való!

Menj! Talizz! Ba......d el az életed!

2015. jan. 8. 11:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Te ráadásul pasi vagy ?

Atya Isten!

2015. jan. 8. 11:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, pasi és nem is 18 már, de most nem írom le hány éves...
2015. jan. 8. 11:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azt hittem ezt csaj írta ki...
2015. jan. 8. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!