Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megengednetek a 17 eves lanyotoknak, hogy a baratjaval aludjon? Masfel eve egyutt.
Anyukammal beszeltem meg, es nagyon pozitívan fogadta, hogy szintén másfél eve egyutt vagyok az elso és utolso baratommal, es eleg hosszu ideje egyutt is alszunk. Valoszinu, hogy anyukád sem azutan vesztette el a szuzesseget, hogy osszehazasodott, buta dolog, nem szabad. A szeretkezés nagyon fontos dolog, es ha a hazassag után derul ki, hogy egyikőtök sem elvezi, hat az rendkivul kinos. Ha van anyukadban emberseg, es szeret,
meg fog erteni. Ha pedig nem, o baja, majd hozzaszokik, 14 eves kortol nem büntetendő a szex, azon kivul hogy azt mondja, ejnye bejnye, nem sokat tehet.
1.5 éve együtt akkor én többet is engednék mint az együtt alvás, mert nem azért vannak együtt, hogy a fiú kihasználja a lányt szexuálisan...legalábbis nem hiszem, hogy 1.5 évig csak azért várt volna, miközben a mai fiatalság elég nagy részét pár óra alatt megdöntheti...
meg szerintem ez a bejárkálás ilyen-olyan ürüggyel pofátlanság...én simán bezárnám az ajtót, vagy elmagyaráznám nekik, hogy ez baromira nem tetszik...nálunk szerencsére nincs ilyen gond, de azért beletudom képzelni magam a helyzetbe...
Felejtős a bejárkálás!
Kulcs bezár akinek nem tetszik tanuljon meg kopogni.
Mellesleg 1,5 év után mire vártok még???
(simán megengedném, ez a normális. Párkapcsolatban van szex is! Ezen lehet okoskodni csak felesleges.)
Elég gáz, hogy bejárkálnak. Ha pont csak filmet néztek, vagy beszélgettek, akkor is.
Egyik ismerős (azóta szétment) párnál, amikor ott volt a fiú is, a lány szülei sms-t küldtek, ha beszélni akartak vele.
Elég gáz, hogy másfél év után sem érzed magad késznek rá. Minek húzod szegény srácot?
Jó, nyilván nem kell egy hónap alatt megdugnia, de szerintem ez nagyon sok idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!