Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák! Ti megengednétek a lányotoknak, hogy nálatok aludjon a barátja?
Figyelt kérdés
1 hete vagyunk még csak együtt a barátommal,de jövő héten lesz nálunk város nap,és szeretném elhívni a srácot,hogy végre együtt lehessünk valamerre.
A gond csak az,hogy ő nem idevalósi.Éjszakai busz pedig nincs.
Szóval szeretném megkérni anyukámat,hogy itt aludhasson a srác. Anyu még nem ismeri,most mutatnám be neki,de már sokat meséltem róla.
Plusz itt aludna a legjobb barátnőm is velünk egy szobába,mert ő sem tud haza menni sehogy,és minden hétvégén itt van nálam.
17L/16F
2014. aug. 2. 01:47
1/8 anonim válasza:
Az igen! :D Lesz ott olyan kupakolás, hogy anyud nem fog tudni nyugodtan horkolni.
2/8 anonim válasza:
Hát ha nem vállalod be a hármast, akkor így nagy valószínűséggel csönd lesz. Egyébként meg kell finoman kérdezni.
3/8 anonim válasza:
Úgy talán megfogja engedni, hogy barátnőd is ott fog aludni , de ezután szerintem jó ideig nem fogja még azt , hogy rendesen, elég korai ez még ..beszéld meg , hogy csak erre az alkalomra, tehát nem szeretnél még ebből rendszert, és szerinted is korai lenni még , és ha ezt így megmondod neki , szerintem elég valószínű , hogy megfogja engedni
4/8 anonim válasza:
Tedd külön szobába, úgy talán megengedi.
6/8 anonim válasza:
Hú de sok anyuka van XD
Az és néhány még perverz is XD
7/8 anonim válasza:
ebből szerintem a 4-es és az 5-ös volt talán anyuka :D
8/8 anonim válasza:
Srácnak jó lesz, vmelyik csaj csak beadja a derekát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!