Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Megengednétek, hogy a lányotoknak 15 évesen barátja legyen? ("járjanak")
ha nem engednék, attól nem lesz jobb
15 évesen már azért lehet barátja
Nekem is 15 évesen lett először barátom. Már 9 hónapja együtt vagyunk. A szüleim szerint már elég idős vagyok. :) És ahogy apa fogalmazott itt volt már az ideje.
16/L
Én 21 éves lány vagyok és még nincs gyerekem (remélem így marad még pár évig, hogy férjhez menjek), de ha lenne fiam, neki hagynám, hogy "csajozzon", persze miután párszor átbeszéltem vele mindent. Ha lányom lenne, inkább próbálnám lebeszélni, mert egy 15 éves lány érzelmi hullámvasút. Persze tiltani nem tudnám, így inkább arra bátorítanám, hogy hozza haza a barátját, és szóljon, ha kell óvszer (adnék neki pénzt rá), majd ha bármi "baleset" van emelje fel a telefont és szóljon, hogy felkeressük az ügyeletes nőgyógyászt és patikát eseményutániért.
Meg persze, ha akarná aludjon itt a barátja (azért mégis kulturált helyen szeretkezzenek)
igen, ha nem engedik meg, attól még találkozhatnak titokban
és a szülőt sem fogja beavatni a dolgaiba
attól hogy járnak, nem fognak feltétlenül lefeküdni rögtön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!