Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megengednetek a 17 eves lanyotoknak, hogy a baratjaval aludjon? Masfel eve egyutt.
Figyelt kérdés
Az az igazsag,hogy sosem hagynak minket egyutt mindig bemaszkalnak valamilyen uruggyel. Pedig meg nem fekudtunk le es enn meg mindig nem vagyok ra kesz. Csak szeretnenk vegre kicsit kettesben lenni...2015. jan. 22. 06:38
11/12 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek!
Nincsen kulcs...elvettek pontosan ezert,hogy betudjanak jarni.
Az az igazsag kedves utolso,hogy eddig nem volt hely ahol megtegyuk. Sosem vagyunk kettesben..mindig zavarkodnak. Es igy nem is igazan van ra lehetoseg. Igy nem vagyok ra kesz... Petting volt mar koztunk,de az is csak ruhaban.. Es figyelni az arnyekot hogy mikor jonnek...
2015. jan. 22. 16:55
12/12 anonim válasza:
én 23 éves vagyok és már több mint 1 éve vagyok a barátommal.. már lefeküdtünk és ezt anyukám tudja is,de mégse engedi,hogy egy ágyon aludjunk (csak egy szobában) vagy hogy szeretkezzünk a lakásunkban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!