Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 év korkülönbség, belefér még?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 év korkülönbség, belefér még?

Figyelt kérdés
A sulimban tanít, de engem nem. 17-35.
2015. jan. 26. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Így abszolút nem.
2015. jan. 26. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Bele is ferhetne ha nem a sulidban tanitana. Meg ha anyadek nem agyalnak el ha megtudnak. Am mondta mar hogy megdugna vagy csak te fantazialsz rola?
2015. jan. 26. 15:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha téged nem tanít, akkor semmi gond...
2015. jan. 26. 15:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Volt egy kis dolgunk már együtt, de ennél több még nem. A kérdésemet puszta kivancsisag vezerli
2015. jan. 26. 15:36
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Na már megint le leszek szavazva, de sok.

Persze a sok itteni nyálát verő hülyegyereknek akik örülnek ha megkapnak egy puncit azoknak persze h jó.

2015. jan. 26. 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sok. Egy érett férfi, egy normális férfi, aki 35 éves az nem egy 17 évessel létesít szex vagy párkapcsolatot.
2015. jan. 26. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, azért azt ne gondoljuk, hogy egy 17 éves lány olyan hűű de érett lenne és ezáltal működne a dolog. Gondolom az fel se merült bennetek, hogy megvizsgáljátok egy 17 éves lány és egy 35 éves férfi igényeit, illetve az ebből következő kockázatokat. Tipikus...

A lányt valószínűleg a férfi külseje fogta meg, ez nem meglepő, a pasi épp az élete prímjén van, ilyenkor tud a legvonzóbb lenni, nem is csoda, hogy nedves lesz ilyenkor a bugyi. A csaj gondolom arról fantáziál, hogy milyen romantikus lenne együtt lenni vele, naplemente, tengerpart, satöbbi, tehát a legkevésbé se komoly és még ennél is inkább felvállalhatatlan az ő elképzelése. Infantilis és szellemileg éretlen.

A férfi egy tanár és mi vághatja leginkább tönkre egy tanár reputációját? Úgy van, ha egy diákkal hetyeg. A emellett még házas is az csak a hab a tortán. Persze elhiszem, hogy rágerjedhet a csajra, manapság a 16-18 éves lányok simán kinéznek 25-nek is, a tanár úr meg férfiből van, így vonzódhat hozzá. De! Ő egy férfi, nem pedig fiú, a lány meg lány, nem nő.

Persze, ha csak egy kósza dugásról van szó az más, az kevésbé komplikáltabb, de az ilyen felállásnál megesik, hogy a lány beképzeli magának, hogy a férfi őt akarja, mint lelki társat és nagyon összezavarodik, a zavart ember meg hamar kifecsegi a titkait.

2015. jan. 26. 15:43
 8/10 anonim válasza:
csak kivancsisagbol hol irta hogy ő lany? es mivan ha fiu?
2015. jan. 26. 15:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az rengeteg! :S
2015. jan. 26. 15:46
 10/10 Milus888 válasza:

Így sok, hogy te 17 vagy, mert szinte biztos, hogy nem komolyak a szándékai!! Lesz néhány lopott pillanat, aztán lepattint azzal hogy fiatal vagy (ami persze addig nem jutott el az agyáig)nem fogja kockáztatni a munkáját, meg hogy beveresse a képét a szülőkkel.

Párom és köztem pont meg van a 18 év, de én 28 éves vagyok, ő 46. És nagyon sokat agyaltunk a kapcsolatunkon, mert úgymond nem akarta elvenni a fiatalságom. De mindketten felnőtt érzelmileg érett emberkék vagyunk. Egyszerre barátok, szerelmesek. Értek minket támadások (persze leginkább olyanoktól akik 1 nőt/férfit nem voltak képesek megtartani) de már túljutottunk rajta.

Azért gondold át!

2015. febr. 12. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!