Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megingott a bizalmam a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megingott a bizalmam a barátnőmben, szerintetek normális dolog ezek után?

Figyelt kérdés
4 éves a kapcsolatunk a barátnőmmel, komolyan gondolom a dolgokat, összeköltözés, közös család. Őszinte vagyok hozzá, mindent megosztottam vele a kapcsolatunk elejétől fogva, kitárulkoztam előtte mint senki más előtt azelőtt sose. Úgy éreztem ő is ugyanilyen őszinte velem, de kiderült, hogy ő ennyire nem bízott meg bennem. Kiderült, hogy nagy összegű hitelt vett fel a család, amit nem tudnak fizetni, a szülei pedig alkoholisták mindketten. A legfájóbb, hogy ezeket a dolgokat nem is tőle tudtam meg, hanem a családban egy rokontól. A barátnőm úgy gondolta, hogy majd akkor mondja el, ha összeköltöztünk. Fáj, hogy nem bízott meg bennem annyira amennyire én őbenne. Viszont azt tudom, hogy szeretem és komolyan gondolom vele a dolgokat, ezért úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt a kapcsolatunknak.Viszont az is tudom, hogy el akarom otthon mondani a helyzetet de akkor a barátnőm kiakad már a gondolattól is, szó fenyegetőzik és hisztériázik, hogy ezt hogy képzelem ehhez a szüleimnek semmi közük, ez a mi dolgunk. Viszont én nem tudok hosszú ideig hazugságban és hallgatásban élni, mert utálom az ilyen viselkedést, a jövőben mint kiderült úgyis csak rájuk számíthatunk, az ő szüleire nem sajnos.
2015. jan. 26. 13:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Édesapám az alkohol miatt halt meg, szerintem többet nem kell mondanom.
2015. jan. 26. 13:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Tényleg érdekes, hogy 4 év alatt ezeket nem mondta el Neked, de ne hibáztasd érte. Nem könnyű a helyzete és mindenki máshogy éli meg. Valaki szégyelli, valaki kínosnak tartja, valaki nyíltan beszél róla (ilyen szerintem 1000-ből 1), valaki csak szimplán figyelmen kívül hagyja. Próbáld Őt megérteni, de megkérdezheted, hogy miért nem mondta el Neked? Biztosítsd róla, hogy Te ezek után is ugyanúgy szereted és mellette állsz, és mondd neki, hogy nyugodtan elmondhatta volna, mert nem az bánt Téged, hogy ilyenek a szülei, hanem hogy nem tőle tudtad ezt meg, hanem mástól. Biztosan bocsánatot fog kérni, szerintem ez nem olyan jellegű dolog, ami miatt meginoghat benned a bizalom iránta, szimplán csak szégyelli szerintem a dolgot.

Nálam is hasonló a helyzet, vagy még durvább, de nekem is volt olyan, amit nem tudtam rögtön megosztani a Párommal, mert nekem is idő kellett hozzá, míg feldolgozom, ráadásul nem akartam Őt terhelni ezzel, azt meg végképp nem akartam, hogy rámenjen a kapcsolatunk.

Szóval fel a fejjel és beszélj a barátnőddel erről, hidd el, utána megnyugszol! :)

22N

2015. jan. 26. 13:52
 13/15 anonim ***** válasza:

Akkor talán pont ezért nem mondta el... Mert valószínűleg úgy gondolja, hogy érzékenyen érint Téged a téma, vagy egyszerűen nem szeret a saját gondjairól beszélni.

Kérlek beszélj Vele, nem véletlenül vagytok együtt ennyi ideje. Biztos van oka rá, miért nem mondta el. Én a helyedben végighallgatnám és átölelném, bármit is mond. Nem követett el semmi rosszat, csak félt.

2015. jan. 26. 14:04
 14/15 Missi_Key ***** válasza:
0%

hát sztem 2 dolog lehet:

1. le akar húzni..

2. fél hogy a szüleid azt hiszik majd hogy le akar húzni ezért addig ügyeskednek majd amég szétváléasztanak titeket.

2015. jan. 26. 14:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"az is tudom, hogy el akarom otthon mondani a helyzetet de akkor a barátnőm kiakad már a gondolattól is"

Már ne haragudj, de ezt szerintem nem a te tiszted elmondani bárkinek is. Erről legfeljebb a barátnőd beszélhet és csakis annak, akinek ő maga szeretne. Mi az, hogy te kiteregeted a családi szennyesét odahaza? Ne haragudj, de szerintem édesanyádnak semmi köze nincs hozzá, hogy a barátnőd szülei milyen helyzetben vannak... ne legyél már ennyire pletykás!

Ez után a mondatod után teljesen megértem, hogy a barátnőd 4 év alatt sem merte elmondani neked a családi titkait. Gondolom ő is tudta, hogy te úgyis azonnal tovább akarod majd adni mindenki másnak a családodban, mert te egyszerűen "nem tudsz hosszú ideig hazugságban és hallgatásban élni"... Édes istenem!

Így bízzon rád titkokat szerencsétlen lány? Ezek után teljesen megértem, hogy miért nem szólt neked ezekről a dolgokról!

2015. jan. 26. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!