Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért? Normális ez a dolog? Hogy lehet ez?
Egy császár a srác! :D
Figyelj, nálunk "fiatal" srácoknál a legnagyobb tökönrúgás, ha a csajunk egy VÉN F ASZ miatt hagy el minket.
A srác ezért bosszúból megkefélgette kicsit a tesóidat is! :D Gratulálok neki! Csak így tovább! :D
Én nem idősebb miatt hagytam el ö volt idősebb nálam de nem éreztem szerelmet és Én ezt el is mondtam neki,hogy sajnálom de nekem nem megy és össze pakoltam a cuccom és ott hagytam. de mégis fáj hogy hogy tehették ezt tesóim :(
főleg Ildi ott hagyta a párját Jani miatt és magam okolom,hogy ha nem ismertem volna meg akkor nem lett volna ez..
Jaah... akkor a szövegből jött le máshogy, mintha egy idősebb pasi miatt hagytad volna ott.
Akkor is nagy király, mindhárom lánytesót meghúzni nem rossz teljesítmény, nekem eddig csak testvérpár lányokkal sikerült megcsinálni. :D
Ez van akkor, ha meg se próbáljátok helyrehozni a dolgot, vagy épp a másikat szeretni se próbáljátok meg.
A mai csajok jó része így működik. "Ha nem tökéletes a srác, kidobom a francba, hiszen van még legalább 1 milliárd hím a világon, aki szóba jöhet, szóval inkább keresek másikat."
Ennek a mintájára szakítottál vele te is. Most mondjam azt, hogy megérdemelted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!