Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megingott a bizalmam a barátnőmben, szerintetek normális dolog ezek után?
Ha ilyen rosszul élnek és alkoholisták a szülei, akkor ennek nem lesz jó vége, bele leszel rángatva. Igen, bizalmaddal is játszott, de én ettől jobban tartanék. A szülei el fogják várni, hogy adjon haza, ő meg nyilván fog, mert nem fogja hagyni, hogy azok meg éhenhaljanak - már pedig ha isznak, egyre többet fognak eltapsolni a szükséges keretből -, aminek az lesz a vége, hogy az összeköltözésetek sem lesz az igazi.
Én ezt alaposan átgondolnám.
Szerintem is elmondhatta volna ennyi idő alatt a lány, de ezt nem hiszem, hogy fel kellene róni neki. Ahogy írták mások is, biztos, hogy szégyelli a dolgot előtted, ezért hallgatott róla. Ha négy év alatt nem érezted az alkoholista szülők negatív hatását, talán nem kell kell attól félni, hogy ez kellemetlenségeket fog okozni. Nyilván találkoznod kell majd velük néha. Ha nem tudod tolerálni a dolgot, akkor gondolkozz el rajta, elég fontos-e neked a lány. Ha szereted és valóban komolyan gondolod a dolgot vele, akkor vállalod az esetleges nehézségeket. Amúgy tökéletes család nincs, szóval olyat nem fogsz találni, ahol nem kell tolerálnod semmit.
Ja, és ha a barátnőd nem szeretné, hogy otthon beszélj a szülei alkoholizmusáról, akkor ezt tartsd tiszteletben. Nem tudom, mennyi idős vagy, de ha összeköltözést terveztek, talán kinőttél abból a korból, hogy mindenről be kelljen számolni anyunak és apunak.
Amiről írsz, az egyébként nem hazugságban való élet. Mi a dologban a hazugság? A hazugság nem egyenlő azzal, hogy nem teregetjük ki a párunk családi szennyesét. Teljesen igaza van abban, hogy a szüleidnek semmi köze hozzá. Mitől lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!