Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy buszpályán láttam meg egy hónapja azt a bizonyos fiút...nézett is meg minden,aztán múlt hét kedden,mivel nem ült mellettem a buszon senki...(ja igen az kimaradt hogy minden 2.kedden egy busszal megyünk:D) szóval igen...odaült mellém,mondta hogy már a múltkor is oda akart,csak önbizalomhiánya van és ezért nem...elkérte a telefonszámomat,meg is adtam,bár néhány napja gondolkoztam azon hogy 47 helyett 44et mondtam neki...na mindegy tehát úgy búcsúzott el hogy majd hív...hát azóta sem hívott,mondjuk 30% hogy rossz számot adtam...bár azóta nem is láttam,szóval fogalmam sincs hogy mivan...de egyébként meg ha buszpályán van akkor meg ottvan vele minimum 4 haverja,és úgy meg nem merek odamenni...Valakinek valami ötlet?2010. febr. 8. 16:50
1/8 anonim válasza:
atyaúúúristen...elmebeteg vagy...XDXD nagyobb bajod nincs az életben? egyébként mi a kérdés egyáltalán?!?!?! XD :D
2/8 anonim válasza:
hat ha rossz szamot adtal meg neki akkor jol elszartad... igy csak annyit tehetsz h kivarod h mind a ketten megint egy buszon utazzatok es akkor ha megszolit kozlod vele h lehetseges h rossz szamot adtal meg neki
3/8 anonim válasza:
ha megint látod és ő is lát, integess oda neki:) akkor észrevesz és talán odamegy:D
6/8 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megmondhatod neki HA egyedül lesz egy kicsit, hogy rossz számot adtál meg. 29/N
7/8 A kérdező kommentje:
kösziXD
az integetős dolog annyira nem rossz ötlet,bár szerintem kicsit hülyének nézne,de mindegy majd kipróbálom,ennél úgysem lehetek szerencsétlenebb...
amúgy éppen ez az,hogy amikor eddig láttam,sosem volt egyedül...ha nem lenne vele senki simán odamennék:D
2010. febr. 8. 17:25
8/8 A kérdező kommentje:
probléma megoldva:D
2010. márc. 1. 16:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!