Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ha majd gyermeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha majd gyermeket szeretnétek fiút vagy lányt?

Figyelt kérdés

Lehet nem ez a kategória, de félig-meddig ide is tartozik. :)

Most tekintsünk el attól, hogy mindegy csak egészséges legyen, szerintem valahol mindenkinek húzódik valamelyikhez kicsit jobban a szíve.

Én nő vagyok és a fiúhoz húzódik jobban a szívem, ha lány lesz nagyon félteném. Persze a fiamat is, de másabb egy kislány mint egy kisfiú. Meg jó volna látni az apja-fia párost. :)

2015. jan. 22. 00:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nekem ez a név továbbvitel egyáltalán nem számít. :D Legyen 2 lányom és egy gyönyörű feleségem akikkel boldogan élünk amíg meg nem halunk. :D 21/F
2015. jan. 22. 00:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Én egy kislányt szeretnék, majd évekkel később egy kisfiút. Az előbbi már úton is van. Az utóbbi nevén még mennek a csatározások, mivel háklis vagyok a névválasztás terén, de szerencsére a csajszinál könnyen egy ágra vergődtünk.

26/F

2015. jan. 22. 00:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Kislányos apuka lennék először. Apja-lánya viszony mindig is érdekelt. Óvnám a kicsit, illetve idővel megtanítanám a pasik aljasságaira . :D
2015. jan. 22. 00:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Fiú, de ha lehet, lányt is szeretnék. :)
2015. jan. 22. 00:56
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy, csak egészséges fiú legyen
2015. jan. 22. 01:05
 16/19 anonim ***** válasza:

Párom fiút szeretne, mivel szerinte velük nincs túl sok gond. És így elsőnek nem lenne rossz fiú, utána jöhet lány, azután már mindegy, hogy fiú vagy lány jönne, legalábbis mi így szeretnénk. Azt, hogy ebből mi lesz az az jövő zenéje.

N

2015. jan. 22. 07:36
 17/19 anonim ***** válasza:
ha eltekintünk attól, hogy mekkora a valószínűsége annak, hogy egyszer lesz és szigorúan azt nézzük, hogy optimális esetben mit szeretnék akkor 2 fiút és mindenképpen egy kislányt is!
2015. jan. 22. 07:42
 18/19 anonim ***** válasza:

én elsőnek inkább lányt :)

legyen olyan szép mint az anyja és olyan okos mint az apja :P

gondoskodó kedves okos kislányt nevelnénk belőle :)

de igazából lehet fiú is, csak nehogy annyira siessen mint én! (6 hónapos koraszülés)

szóval mind2-t ugyanúgy szeretem majd :)

21F

2015. jan. 22. 07:47
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. jan. 22. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!