Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha majd gyermeket szeretnétek fiút vagy lányt?
Lehet nem ez a kategória, de félig-meddig ide is tartozik. :)
Most tekintsünk el attól, hogy mindegy csak egészséges legyen, szerintem valahol mindenkinek húzódik valamelyikhez kicsit jobban a szíve.
Én nő vagyok és a fiúhoz húzódik jobban a szívem, ha lány lesz nagyon félteném. Persze a fiamat is, de másabb egy kislány mint egy kisfiú. Meg jó volna látni az apja-fia párost. :)
Hát, ez egy olyan dolog, hogy lesz, ami lesz. Meg egyébként mindegy is, hogy fiú, vagy lány, ugyanúgy fogom szeretni, és ugyanúgy fogom felnevelni. Szívem szerint inkább lányt szeretnék, szerintem azért, mert én magam is szívesebben lettem volna lány, mint fiú.
21/F
3
Ez teljesen egyértelmű, de valamelyik csak többet jut eszedbe, ha elképzeled mikor gyermeked lesz nem?
Akár hiszed, akár nem, nekem mindegy a neme.
De a legjobb az lenne, ha fiunk is, meg lányunk is születne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!