Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan induljak el felfelé?

Figyelt kérdés

ritkám van barátnőm,és ha van akkor sem tart hosszú ideig.azt vettem észre magamon,hogy belelátok bizonyos tulajdonságokat az emberekbe.pl ha van egy csinos lány,aki tetszik,kedves,aranyos...akkor elkezdek "közös" tulajdonságokat keresni.elkezdek neki udvarolni,és amikor közel érünk a randihoz vagy a csókhoz ráeszmélek,h: basszus ez a lány nekem nem is tetszik annyira mint hittem.csak "van" barátnőm,nem pedig olyan lánnyal vagyok együtt,akivel valamennyire összeillünk.kellemes a társasága,az érintése,de ennél többet nem érzek.és egy kapcsolathoz azért ennél több kell.

a januári cosmo-ban:) elolvastam egy Csernus cikket,amiben azt írta,h aki az első jött mentbe beleszeret,megtetszik neki,az önbizalomhiányra vall,lejtőmenet...és h türelemmel lehet orvosolni,és kitartással.

tudom,h holnap nem lesz barátnőm.a szerelmet nem lehet egy fogasról leakasztani...de ez ördögi kör.mert ha nincs barátnőm görcsölök,de nem lehet csak azért barátnőm,mert nincs....

és próbálok figyelni és uralni a tetteimet meg a gondolataimat,de őszintén szólva fogalmam nincs,h hogyan tudnék kiszállni ebből a mókuskerékből.

22f

2010. febr. 7. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:
ismerkedj pasikkal
2010. febr. 7. 23:13
 2/2 A kérdező kommentje:

de vicces vagy:)Anyukádtól tanultad ezt?Te sem vagy tökéletes kiskrapek....én legalább beismerem a hibáimat,és amin tudok változtatok.

egy szép napon....boldog ember leszek,mert minden hibámmal szembenéztem,és amit lehetett legyűrtem,de Te akkor is itt leszel,és ugyanígy fogsz beszólogatni névtelenül:)

2010. febr. 8. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!