Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal meleg férfiként, hogyan induljak neki a párkeresésnek (nem szexpartner)?
Kedves fiúnak tűnsz a kérdésed alapján. :)
Szerintem légy bátrabb, ha hirdetéseket böngészel próbálj megy 1-2- őt, hátha pont olyat találsz akit keresel. :)
21/L
Szerintem "normál" barátokat bárhol találhatsz (suli, munka), meleg havert vagy igazi barátságot melegként már nehezebb.
Gondolom egyértelműen nem úgy kell kezdened, hogy "hello XY vagyok, és meleg". Amennyiben kiismerted, megismerted az illetőt, elmondhatod neki, ha igazán megbízható jó fej (legyen az srác vagy lány) megérti, megköszöni a bizalmat. Ld. hagyma rétegei, ha a külső rétegeken rendben van, bizalmat adhatsz neki, elmondod a mélyebb tartalmakat. Ha viszont nagyon negatívan, elítélően nyilatkozik, érdemes elgondolkodnod azon, hogy kell-e ilyen negatív ember ismerősnek.
A melegek között is vannak mindenféle emberek, rendesek, szexvadászok, stb... Lehet célirányosan is keresni (portálok), pár találkozóból kiderül, hogy mit akar (csúnyán mondva: alkalmas-e arra, amire te keresel). Véleményem szerint a "csak szex" mentalitással sincs baj, de ez legyen korrektül kimondva, ne hitegessen senkit semmi többel, illetve legyen észnél, legyen felelősséggel a tetteiért, szavaiért.
31/F meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!