Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném visszahódítani 2 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném visszahódítani 2 év után. Merre induljak?

Figyelt kérdés

A távolság miatt mentünk szét, sokszor találkoztunk ebben a 2évben, és én látok rá némi esélyt, h talán újrakezdhetnénk. (apró jelek)

Hogy kezdjek bele...?

2009. jún. 29. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Két év alatt rengeteget változik az ember, szóval lehet, hogy ő már nem az, akinek te ismerted!finoman, lassan kezd bele, nehogy megrémüljön, mert az is lehet, hogy csak a szép emlékek jutnak eszébe rólad,(egy kedves ismerős vagy) veled kapcsolatban, de esze ágában sincs újrakezdeni semmit.Derítsd ki , hogy mit gondol rólad valamilyen módon!

:)

2009. jún. 29. 19:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Azon vagyok, hogy ezt kiderítsem...:) Csak nekem az a furcsa, h mikor társasággal felmegyünk hozzájuk pl, akkor vhogy mindig úgy jön ki, h mi alszunk egy ágyon..meg ilyen apróságok...és fogalmam sincs,h ő mit érez/gondol ilyenkor, mert hárítani nem hárít, viszont így (szerintem) nem viselkedik senki az exével..vagy nincs igazam?
2009. jún. 29. 19:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Jah, nem írtam:) 20/L vagyok:)
2009. jún. 29. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem próbáltál még úgy közeledni felé.

próbálj meg hülyülni vele. párnacsata, csikizés vagy valami ilyesmi. Kerülj közel hozzá és nézz mélyen a szemébe.

2009. jún. 29. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Uhh a nyakamat tettem volna rá, hogy fiú vagy :),nem tudom, így viszont furcsa, hogy nem próbálkozott még, vagyis, tudod milyenek a fiúk;) nem sokan bírnák ki, hogy egy gyönyörű nő fekszik mellettük(aki ráadásul a volt barátnő)tudod, az a baj, hogy mi lányok képesek vagyunk a semmibe is belemagyarázni, hogy ez tök egyértelmű jelzés volt..most nem akarlak bántani, de nehogy ebbe a csapdába ess!nem szoktatok beszélgetni egy-egy ilyen alkalommal, vagy ő mennyire érzi feszélyezve magát melletted?:)húú..most már nagyon érdekel :P vagy mi történik, ha kettesben maradtok?szerintem egy ilyen alvós, alkalmat meg lehetne ragadni arra, hogy egyszer olyan lesz, ami lesz alapon megkérdezed(gondolom előtte alkohollal oldjátok a feszültséget ;)na, csak rákérdezel, hogy mit gondol rólad ennyi idő után, meg hogy ha most nem ismernétek egymást akkor összejönne veled, vagy valami hasonló..
2009. jún. 29. 23:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is hasonló szándékaim vannak ,mármint h megkérdezem, h most akkor mivan:) persze, nem így...csak az a baj, h általában társasággal találkozunk, mert ha ő hazajön, akkor ált. a tesójával jön haza, és ilyenkor "party" van:D (nem ilyen iszunk-hányunk-belefekszünk-party, de nm vagyunk 2esben.)

Szóval eddig még nem volt alkalmam vele erről beszélni, de félek is tőle, h elijeszteném azzal, ha megkérdezném...mert 2hónap múlva én is abba a városba költözöm, ahol ő már 2éve lakik-ami miatt szétmentünk-sokan mondják, h várjak...DE MÁR NEM MEGY....:S

2009. jún. 30. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!