Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, merre induljak el?
Figyelt kérdés
16/L vagyok. Suliba felfigyeltem egy fiúra, aki nagyon nézett, mindig egy helyen voltunk, és egyre jobban érdekelt, hogy ki. Új volt a sulinkban, így kiderítettem a nevét, lakhelyét, stb. Kiderült, hogy barátnője van...de én nem bírom elfelejteni. Rengeteget nézzük a másikat, és nagyon úgy érzem, hogy itt van a levegőben valami, holott szereti a barátnőjét. Tudom, el kellene felejtenem, de az a baj, hogy amíg úgy érzem van remény nem fogom tudni. KIhat a tanulmányi teljesítményeimre is, folyton rontok, lelkileg nem vagyoka toppon...mit csináljak? Lehet azért csinálok ekkora gondot, mert lelkileg nagyon problémás vagyok, pszichológushoz is járok.2011. okt. 3. 21:50
2/8 anonim válasza:
Menj el egy bordélyházba, ott majd segítenek.
3/8 anonim válasza:
Ne hallgass rájuk! Nincs más hátra mint előre, szóval balra menny!
4/8 anonim válasza:
foglaltra nem hajtunk még ku.rvának bélyegeznek x)
5/8 anonim válasza:
Ha barátnője van, felejtsd el! Még ha lenne is esélyed nála. Főleg így, hogy már a tanulmányi eredményed is romlik. Inkább tanulj jobban, és találj egy szingli pasit, minthogy szétverj egy kapcsolatot (ami később nem is muszáj hogy összejöjjön) és még el is rontsd a tanulmányi eredményeid. Gondolj a jövőre is, ne légy hülye!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
TAnulást úgy értem, hogy leülök és bnem megy, eddig mindvégig színötös voltam(ilyen gondok mellett is megtudtam oldani) de a lelki bajaim óta összezuhantam, és egy fiú már ekkora nehézséget jelent.
2011. okt. 3. 21:57
8/8 anonim válasza:
Egy fiúért akkor érné meg romlani tanulményilag, ha biztos lennél benne, hogy elérheted. Énis mikor kezdtem járni a barátnőmmel, volt hogy valamiből 2 jegyet is rontottam, de ez vele jár. De most gondolj bele, odavagy egy pasiért, akinek lehet esze ágában sincs összejönnie veled, s így lehet hogy te valójában a semmiért romlasz, feleslegesen gondolsz rá. Tudom, hogy nehéz, de ilyen helyzetekben jobb ha kihúzza magát az ember és továbblép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!