Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Higgyek a barátnőimnek, vagy csak irigyek ránk?
szerintem irigyek hisze tökéletes kapcsolatban éltek meg tudtok mindent beszélni jo a sex is szerintem nincs okod félni
ne azon gondolkodj el h a párkapcsolatod jo e hanem hogy a barátaiddal milyen a kapcsolatod. mert szerintem egy igaz berát örül annak ha másik boldog és nem probálja belésulykoni h nem lesz ez igy jo
sok sikert a kapcsolatodhoz a továbbiakban
szia! Szerinem ne adj az iylen beszolásokra. Mert tudod nem mindenkinek adatik meg,hogy átélje azt az igazi fergeteges szerelmet.Neked megadatott és orulj neki. én is pont ugy érzem ahogyan te. és amikor oylanokat hallok,hogy a szerelem, s szenvedély elmulik, akkor én bele sem tudok gondolni,hogy én valaha ne érezzek a párom iránt szerelmet. Ha egyszer igazán szerelmes vagy valakibe,de ugy tényleg isten igazábol,akkor az én véleményem szerint nem fog átalakulni egyszeru szeretetté. Mindig kell,hogy ott legyen a szenvedély is.
Ha a abrátnoidnek is megadatik majd ez az érzés ami neked,akkor megértik majd ok is.
Neked egy IGAZI kapcsolatod van a pároddal,ami manapság ritkaság.élvezd és ne torodj mások véleményével.
Ha 7 éve enyire jól megvagytok és meg tudtok beszélni mindent szerintem nics min gondolkodni, inkább legyél boldog!nem csodálom hogy irigyek, ne foglalkozz velük és ha teheted ne beszélj nekik ilyen dolgokról.Ők nem tudnak bogarat ültetni a füledbe, és boldog lehetsz.Szerintem a barátságot nem kell felrúgni, mert nem biztos hogy ártani akarnak, csak lehet nem volt még ilyen kapcsolatuk és nem hiszik hogy működhet!
Sok boldogságot még vagy 100 évig!!!!
szia,
Én 14 éve vagyok a páromma, 10 év után házasodtunk össze, és most augusztusban született meg szerelmünk gyümölcse.
Úgyhogy én azt mondom, csak az érzéseidre hallgass, ne hagy, hogy bárki is eltérítsen, mert valszeg nekedi is sikerült megtalálnod a tökéletes pasit, mint nekem, és hidd el nincs belőlük még egy.
Soha nem felejtsd el, hogy két nő már féltékeny egymsára. Sajna ilyen az élet. Ha valamiben jó vagy, tuti irigyek rád.
Ne félj, élj boldogan és nagyon becsüljétek meg egymást, kevés ilyen tökéletes pár van. Kívánom , tarsatok ki egymás mellett, amíg mindkettőtöknek tökéletes.
És ne foglalkozz mással, én ugyanezt végigjártam, csak az érzéseidre hallgass. Mond nyugodtan, hogy "Mad meglátjuk...:-)"És legyen neked igazad!!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!