Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüksége lehet akkora térre egy srácnak, hogy néha két napig ne is nézzen a lány felé?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk beteg, normális, ha azalatt nincs kedve még egy sms-t sem írni neki?2015. jan. 17. 18:46
11/15 anonim válasza:
Minek akarod rátukmálni magad ? Nem bírsz ki 2napot nélküle ? Megmondta hogy hagyd békén.
12/15 A kérdező kommentje:
Azért, mert így is csak kéthetente egyszer tudunk találkozni. Most meg még csak neten sem beszélünk egy szót sem
2015. jan. 17. 19:04
13/15 anonim válasza:
Kéthetente egyszeri alkalom az kevés lesz,hogy komoly kapcsolat alakuljon ki.Se találkozás,alig beszéltek,gondold át van-e értelme.
14/15 A kérdező kommentje:
én nagyon szeretem őt és értem az okát, ami miatt nem keres most, csak egyszerűen egyedül érzem magam és félek, hogy így nem fog semerre haladni a dolog. meg attól is, hogy ő nem szeret tényleg.
2015. jan. 17. 19:08
15/15 anonim válasza:
Simán. 2 nap még nem a világ. Ha szerelmes vagy belé. elhiszem, hogy ez alatt is hiányzik, de hidd el, nincs ezzel semmi baj. Illetve akkor van, ha mások az igényeitek ilyen téren és nem tudjátok összeegyeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!