Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Neki mit jelenthet ez? Szükség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki mit jelenthet ez? Szüksége van egy férfinak egy tini lány barátra?

Figyelt kérdés
Három éve ismerhetjük egymást. Én most 16 vagyok és ő pedig 19. Szinte minden nap irkálunk , maximum 2-3 napot bírunk ki egymás nélkül ,pedig csak random dolgokról beszélünk ,mi van otthon/suliba stb. Keveset látjuk egymást élőbe mert messzebb lakik tőlem.Sokszor észrevettem , a beszélgetésünk során, hogy félt ígyhát rákerdeztem miért, hisz csak pár éve ismer és aztmondta hogy szeret és hogy fontos vagyok neki, de hogy ezt ne úgy értsem mert nincs hátsószándéka. Olykor-olykor arra célozgat h milyen szép vagyok ,és azt is mondta hogy a barna lányok jobban jönnek be neki és hogy szereti a göndörhajú lányokat(hosszú barna göndör hajam van) , utóbbi időbe skypolgatni is szoktunk olyan kéthetente egyszer , és olyankor rengeteget nevetünk és néha elkomolyodik az arca és csak néz ,utána mosolyog. Úgy néz rám mintha szerelmes volna? Vagy csak bebeszélem? Lehethogy azért nem akar kezdeményezni mert tudja hogy nemlessz jövőnk mivel messze vagyunk égymástól? Vagy félt? Vagy nagyon fiatal vagyok? Nemtudom hogy érdemes e rá várni vagy helyezzem e baráti zónába.

2014. aug. 10. 16:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért 19 évesen még enyhén túlzás férfinak nevezni...
2014. aug. 10. 16:03
 2/13 A kérdező kommentje:
Jó , akkor egy idősebb fiúnak.
2014. aug. 10. 16:05
 3/13 anonim ***** válasza:

ha 29 lenne arra azt mondanám nem egészséges dolog

de ez még tök normális, csak lehet h nem mer kezdeményezni pont a korod miatt.

Vagy csak simán zavarban van.

2014. aug. 10. 16:08
 4/13 A kérdező kommentje:
de ez már két éve tart, nem egy hete
2014. aug. 10. 16:09
 5/13 anonim ***** válasza:

lehet h eleinte barátnak gondolt, ha sok a közös témátok és jól elvagytok könnyen átcsapnak az érzelmek szerelembe..

Lehet ő se tudja mit akar.

Személyesen mennyire sűrűn tudtok találkozni?

Neki van/volt valakije mostanában?

Érdekes lenne kideríteni pl h ő hogy reagálna ha neked lenne egy barátod..

2014. aug. 10. 16:12
 6/13 A kérdező kommentje:

ünnepekkor szoktunk (karácsony,húsvét,mindenszentek) , mert olyan távolibb rokonom a nevelőapámon keresztül

most nincs senkije mert külföldön dolgozik a nyáron

hát , egyszer volt egy barátom ,ami úgy komolyabb volt(azaz nem csak kézenfogás), de még régebben kb. 1-2 éve és olyankor valahogy abba a témába keveredtünk hogy hol ért hozzám , és követelte hogy konkrétan megmondjam hogy hol mindenhol ért hozzám ami fura volt , de megmondtam neki és utána már nemfűzött többet ehez a témához

2014. aug. 10. 16:18
 7/13 anonim ***** válasza:

gyanús h tényleg tetszel neki

ha hazajön ősszel kicsit többet kéne (legalább havonta) találkoznotok hátha merne lépni..

2014. aug. 10. 16:20
 8/13 A kérdező kommentje:
hát ez nembiztos hogy lehetséges lessz ,mert ő főiskolára megy ősszel én meg gimnáziumba és mindketten koleszosak leszünk és a két város elég messze van egymástól
2014. aug. 10. 16:22
 9/13 anonim ***** válasza:

kifogások mindig vannak, de ha fontosak vagytok egymásnak (legyen az barátság v szerelem) valahogy csak megoldható havi 1 találkozás).

Ha nem vagytok annyira fontosak egymásnak akkor persze nem is tesztek majd lépéseket.

2014. aug. 10. 16:24
 10/13 A kérdező kommentje:

áá , nemtudom

akkor most mondjam csak úgy meg neki hogy : Szia Peti , talizunk? nemszoktunk úgy találkozni hogy csak mi ketten , általába családi körben szoktunk.

2014. aug. 10. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!