Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelent valamit?
a barátom nagyon sokszor be szeretne nyúlni a bugyimba és ez sikerült is neki bár én nem hagytam de ugye ő erősebb.mit akar ezzel az egésszel??Ő már a szexre gondol??
De még fiatalok vagyunk.
szerintem ha a bugyidba nyúlkál nem a nagyi receptjét keresi,hanem igen kanos kiskamasszal van dolgod.semmi baj ez így természetes,üljetek le és beszéljétek meg hogy te még nem állsz készen erre és húzz egy vonalat (képzeletben)
meddig mehet el .és közöld vele is .
Honnan. Ez biztos csak azt jelenti, hogy fázik a keze.
Idióta.
Hu hallod. Én 14 évesen azért eléggé fogtam, hogy ilyenkor mi a szitu. :S na mindegy. : )van aki később érik.
először is mennyi ideje vagytok együtt? :)
másodszor pedig... hát, ahogy az előttem szólók írták, valószínű, hogy izgatni szeretne, mondjuk spec. nekem volt olyan barátom aki csak úgy, szerette ha ott van a keze XDDDDDDDDDDD na 8. szóval gondold át az egészet. ha még úgy érzed nem állsz készen ilyesmi dolgokra, akkor beszéld meg vele, hogy neked még korai.. ha pedig úgy érzed igen ( bár a kérdésedből ezt azért cáfolnám) akkor pedig engedj a csáábításnak :P
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!