Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire gyakori vagy törvénys...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori vagy törvényszerű, hogy egy nő válás után képtelen lesz komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
...és inkább csak szexre és kalandokra hajt akár sok évig vagy a végtelenségig? Csak a végletek léteznek? Sok nő az előbbivel szemben pedig szinte azonnal komoly kapcsolatot keres, de igazi érzelmi alap nélkül?

nov. 19. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A nők alapvetően nem utaznak arra hogy kihasználják dobják őket.
nov. 19. 20:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt tudom, de nem is erre utaltam. Vagy ez azt jelenti, hogy azért csak szexet akarnak és kapcsolatot nem, mert félnek attól, hogy dobni fogják őket?
nov. 19. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarnak csak szexet. Normalis parkapcsolatot akarnak plane ha az előző rossz volt. Akkor megjobban vágynak végre egy normalis teljes boldog kapcsolatra.
nov. 20. 05:04
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Minden elvált nő a pasit okolja, visszafelé fordítva. Együtt voltak nem volt probléma. A nők is tartós tartalmas komoly kapcsolatot keresnek mint a férfiak többsége.
nov. 20. 05:55
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor reménykedem.
nov. 20. 07:31
 6/11 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy aki elvált, ugyanolyan ember mint előtte, csak vannak már a házasság terén is tapasztalatai.

Azért kicsit furi...mi itt a nők azért panaszkodunk mert a férfiak csak szexelnének,nem akarnak társat, kapcsolatot és te, Kérdező ugyan ezt teszed.

Hogy is van ez?

Akkor mi nők is reménykedhetünk, vagy valamit félreértettem?

nov. 20. 08:00
 7/11 A kérdező kommentje:

Én azt láttam, hogy a válás után sokat változik.

Nem vagyok szexista. Hidd el, hogy látom, sok pasi is így áll a dologhoz. Sokan viszont nem vagyunk ilyenek. Csak véleményeket, tapasztalatokat szerettem volna olvasni.

nov. 20. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Én elvált vagyok. Alapvetően komoly párkapcsolatot keresek, de már jobban megnézem, hogy kivel állok szóba és sokkal óvatosabb is vagyok.
nov. 20. 17:28
 9/11 A kérdező kommentje:
Ez szerintem természetes és érthető nyolcas. Ezzel én is így vagyok férfiként.
nov. 21. 06:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Kerdező, attol fèlsz,hogy sok elvàlt anyuka csak a testedet akarja majd kihasznàlni?
nov. 26. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!