Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Légyszi komoly válaszokat! Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszi komoly válaszokat! Ha felhívjátok a párotokat de nem veszi fel majd visszahív titeket azzal a kérdéssel hogy “mi a helyzet?” akkor hogyan reagáltok? Többi lent

Figyelt kérdés

Szépen elmondjátok azt amiért hívtátok?

Vagy rámondjátok a kérdésre hogy “semmi” aztán később azon vagytok fentakadva,megsértődve hogy miért tojik rá hogy miért hívtátok mert a “mi a helyzet?” kérdés az mást jelent és semmi köze a “miért hívtál?” kérdéshez?

okt. 29. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ismertetem vele, hogy mi a helyzet.
okt. 29. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem veszi fel, akkor nyilván dolgozik éppen vagy bármilyen családi ügyet intézhet, esetleg volt osztálytárssal találkozott és megbeszélnivalójuk van, stb.

Hány évesek vagytok külön-külön?

Te melyik nemhez tartozol Kérdező? Te nem dolgozol rendszeresen, nap, mint nap? Egyéb ügyek intézése?

okt. 29. 19:53
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem problémázok belőle? Nem tudta felvenni. Ennyi.
okt. 29. 19:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elmondom, hogy miért hívtam fel. Mi mást lehetne csinálni... ?
okt. 29. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jah hogy te ezen problémázni szeretnél hogy miért nem vette fel? Szerinted a mi a helyzet nem számít kérdésnek hogy miért hívtad? Istenem....
okt. 29. 20:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Felveszem a telefont és elmondom, hogy korábban miért kerestem. Ennyi, mit kéne ezen bonyolítani vagy problémázni?

25/N

okt. 29. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Szia, azért hívtalak korábban, mert..."

Miért kéne drámázni?

okt. 29. 21:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Én úgy kezdem hogy nem is köszönök és egyből leszidom 😆.

Nem ám.

Az embernek nem mindig van feszt a kezébe a telefon.

N 32

okt. 29. 21:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Azon hisztizik, hogy “Miért hívtál?” helyett azt kérdezték “Mi a helyzet?”

Szerintem fogyatékos és kihajítanám.

okt. 30. 00:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyértelmű lenne, hogy a kérdés igazából az, hogy miért hívtam. Nem sértődnék meg.
okt. 30. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!