Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » T katbol vizsgazok. Csak a T...

T katbol vizsgazok. Csak a T kategoriához tartozo kérdéseket forgalmi hejzetekhez tartozo válaszokat kell megtanulom, vagy esetleg lessz más forgalmi helyzet is vizsgan mertnem nagyon talalok teszteket T KAT hoz. Esetleg valakinek tapasztalat vizgán?

Figyelt kérdés
T kat Mg vontato
2017. márc. 7. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Forgalmi helyzetek kategóriától függetlenek. Egy útkereszteződésben pl. az elsöbbségi helyzetet nem befolyásolja, hogy ott kamion, segédmotoros kerékpár, mezögazdasági vontató, és személygépkocsi is közlekedik. Természetesen vannak az adott jármű tipusára vonatkozó kérdések, mert mások lehetnek a szabályok mezödazdasági vontató esetében, mint személygépkocsi (vagy más) jármű esetén)
2017. márc. 7. 19:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem a gyakorló teszten van vagy 20 forgalmi helyzet T kategorián.Amit megtanultam de vizsgán esetleg lehet más forgalmi helyzet?
2017. márc. 7. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
46%

A szabályokat kell megtanulni, és azok ismeretében megválaszolni a kérdéseket.

A vizsga kérdés-adatbázis 11ezer kérdést tartalmaz, forgalmi helyzetből is lehet több száz az adatbázisban, de nem az ábrákat kell bemagolni (talán nem is lehet), hanem a szabályokat megtanulni, és tudni a válaszokat.

2017. márc. 7. 20:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Értem de vizsgán lessz e eltérő forgalmi helyzet?ami a t KATEGORIAHOZ TARTOZIK KB 30 forgalmi helyzet?
2017. márc. 7. 20:33
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

Az írásod alapján nem csodálom, hogy nem fogod fel elsőre amit a 3. válaszoló írt.

Olvasd el még egyszer szépen lassan, majd próbáld értelmezni!

2017. márc. 7. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
37%

"de vizsgán lessz e eltérő forgalmi helyzet?"

A vizsgán is lesz. De ami a fontosabb, hogy a való életben is lesz.

Az a cél, hogy a szabályokat tudd és akkor adhatnak bármilyen ábrát, tudni fogod a megoldást.

Mit gondoltál, bemagolod hogyha jobbról jön a piros zsiguli balról meg a kék busz, akkor AÖnB a válasz és ennyi elég?

És ha a valóságban nem kék busz jön, hanem biciklis, akkor már meg vagy lőve?

2017. márc. 7. 20:58
 7/10 A kérdező kommentje:
b kat 20 éve van jogsim mindenap vezetek még koccanásom sem volt nem a jobkézszabájt kérdeztem!CSAK 20 ÉVE még tesztlapot töltöttem ki és ugyanazok voltak a kérdések forgalmi helyzetek mint a tesztkönyvben köszöntem a válaszokat
2017. márc. 7. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
37%

"20 éve van jogsim mindenap vezetek"

Az ég óvjon bennünket.

2017. márc. 7. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Kresz Egyéni Gyakorlóprogram 2.81

Ezt a programot szedd le, ezt használják a vizsgán is, én 1 hete vizsgáztam C kategóriából, ugyanazok a kérdések voltak, egy két kivétellel.

2017. márc. 8. 21:03
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszöntem!
2017. márc. 9. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!