Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a helyzet Gődénnyel (kifejt...

Mi a helyzet Gődénnyel (kifejtős válaszokat várok)?

Figyelt kérdés
Én őt ki nem állhatom, így nem nagyon néztem. Nemrég vádat emeltek ellene, viszont végül semmi se lett, mert elvileg a vádak alaptalanok. Gődény szerint ő csak tudományos tényeket közölt, nem bagatelizált el semmit. Akkor hogy is van ez? Nem ismerem rendesen a munkáját de pl amikor a maszkellenes tüntije lett, azelőtt is csak tényeket közölt? Sokan támadják, szóval nem hinném, hogy ne mondott volna gáz dolgot. Mit mondott, ami nyilvánvalóan hülyeség? Kifejtve kérném.

2020. dec. 17. 21:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
34%

Szóval, ha sokat támadnak valakit, akkor tuti sáros?

Szerintem semmi gáz dolgot nem mondott, csak hát aki szembe megy a rendszerrel az így jár!

Én azt nem értem, hogy a kormány részéről miért nem ül le velük egy illetékes megbeszélni, megvitatni, egyeztetni a tényeket?

Ha hlyeségeket beszélne Gődény, akkor kapásból meg tudnák cáfolni, nem?

Vagy mégsem beszél hlyeségeket?

2020. dec. 17. 21:37
 2/17 anonim ***** válasza:
72%

Gődény gyógyszerész, nem?

És nem úgy van, hogy kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét? :)

2020. dec. 17. 21:45
 3/17 anonim ***** válasza:
2020. dec. 17. 21:46
 4/17 anonim ***** válasza:
25%

"Mit mondott, ami nyilvánvalóan hülyeség?"

Ilyet még élete során nem sikerült, pedig már nem tejfelesszájú.

2020. dec. 17. 21:47
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
Javaslom keves válaszolók, hogy alaposan nézzetek utána az életének. Hamar rá fogtök jönni, hogy azt mondja amivel pénzt lehet szerezni. Őt kicsit sem érdekli hogy mi van a vírussal, támogatókat gyűjt, adatbázist épít, majd meggyőzi az embereket hogy szavazzanak a kamupártjára, elteszi a lóvét és boldog. Titeket meg jól átba..ott. Tipikusan azokat sikerül megtévesztenie akik a járvány előtt nem is ismerték, aki előtte is ismerte a pályafutását az pontosan tisztában van vele hogy az ország egyik legnagyobb csaló bűnözője.
2020. dec. 17. 21:52
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
5-ös, de akkor beleillik a rendszerbe, nem? :)
2020. dec. 17. 21:54
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, hogy nem csak Gődényt "emelték ki", hanem még három, tisztességes orvosnál is jártak.

Ha ők felvállalják a véleményüket és orvosok, tehát értenek hozzá, akkor az ő szakértelmük miért nem számít semmit, miért üldözik őket ennyire???

2020. dec. 17. 22:00
 8/17 anonim ***** válasza:
48%
Mert szembe mennek a propagandával.
2020. dec. 17. 22:03
 9/17 anonim ***** válasza:
30%
Gondolom jó az ügyvédje! Futja a 150 millióból.
2020. dec. 17. 22:20
 10/17 A kérdező kommentje:
Azt a videót ismerem de nem az érdekel, ahol ő mentegeti magát. Olyan cikke kéne, ami nyilvánvalóan nem igaz pl.
2020. dec. 17. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!