Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem, hogy ha a barátnőm, megcsalt?
"(Elvileg ki akarta élni magát , hogy később , ha együtt leszünk akkor már túl legyen mindenen .)"
Ez mekkora alibi duma már. :D Ne már, hogy eszerint éljen valaki. Ribizli.
A másiknak meg üzenem, hogy rohadtul nem szereted a párod, ha közben massal fekszel le. Ne legalizáljuk már a gaztetteinket könnyed vágynak álcázva. Jaguarnak van igaza.
ki akarja legalizálni?!
mi mindketten konokok voltunk nem voltunk együtt, így lefeküdtünk mással, én fűvel fával ő meg az aktuális barátjával.
De se én se ő nem tudtunk egymás szemébe nézni, most is tüzel a levegő és a mai napig még mindig szeretem... csak pont.
Imádom amikor annyira egyszerűen látjátok az életet és rozsaszín felhő veszi körbe a fejeteket. Tökéletes!
Ez emmkora fail "belepuszulna ha mással lennél", jah értem, őt nyugodtan karóbahúzhatják egy szilveszttri bulin amit nem élvezett (ne persze, biztos végigsírta az egészet), de abba belepusztul ha te mást dugsz meg. Ennél nagyobb női logikai failt és kamu szövegeket nehéz egy helyen látni.
Jaguar leírt mindent amit tudnod kell (sokan mások is), de biztos vagyok benne, hogy addig fog könyörögni amíg vissza nem fogadod, de a könyörgés közben néha azért megdugják, hogy tudja milyen mással, de nem vagytok még együtt így ez nem bűn. Csk az, hogy ha te dugsz meg mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!