Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy érzem megcsalt a párom, de nem meri bevallani mégis mit kéne tennem hogy kibukjon belőle?
Fél hogy akkor elveszít de szerintem jogom van tudni az igazat. Most volt gólyatáborban és az egyik képen úgy tűnik mintha átkarolna, meg csókolna egy lányt. Ő persze tagadja, azt mondja nem volt semmi de mikor hazajött akkor is olyan furcsa volt a tekintete :(
Szerintetek így megéri folytatni egy kapcsolatot?
Sajnos a képen nem látszik egyértelműen így nincs konkrét bizonyítékom de akkor is gyanús :/
Csináld úgy, mint a rendőrségi kihallgatásoknál: próbálj vele megértő lenni, és tégy úgy, mintha akkor sem haragudnál rá, ha lefeküdt vna a fél golyvatáborral (fiúk/lányok vegyesen), sőt, mintha még érdekelnének is a sikamlós sztorijai.
Na, akkor majd nem fog tudni ellenállni, min. fel fog vágni a kalandjaival, és akkor te pedig hirtelen bevágod a képébe, hogy: "MEGVAGY KICCSÁVÓ!!! Félórád van elköltözni!".
"Mindent tudok arról a ribiről, ne is tagadd! Hogy tehetted?! Elmondta mit műveltetek!"
Mondd ezt, nekem bejött.
Így már érthető, hogy miért kételkedsz benne.
Sajnos akiben egyszer csalódnak, ott nagyon nehéz a bizalmat visszaszerezni. Lehet, hogy tényleg nem volt semmi és nem csalt meg téged ezzel a lánnyal. Én a helyedben nem gyanúsítgatnám és nem süllyednék olyan mélyre, hogy azt hazudjam neki, a lány bevallott mindent. A végén még te jönnél ki ebből az egészből vesztesként és az nagyon kellemetlen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!