Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem, hogy ha a barátnőm, megcsalt?
De én azt írtam hogy attól hogy lefeküdt mással még szerethet.
Arról nem is beszélve, hogy aki életében csak 1 lánnyal/pasival volt, az úgyis megcsalja a másikat előbb utóbb, vagy úgyis vége lesz a kapcsolatnak, amit talán később másik társsal megbánnak.
Na de nem is ez a lényeg.
Lehet hogy szeret de vannak itt is érdekes felvetések 1 hónapra lép le és lefekszik mással, jól össze kellett ehhez veszni.
"Azt mondta, hogy azt hitte"
Kepzeld el ahogy a csajod felszed egy sracot felmegy hozza osszebujnak vegigsmaroljak egymast ugy ahogy Ti szoktatok aztan hatulrol dugja a csjod a csavo es kozben a baratnod rad gondol es nem tudja elvezni a sexet. Tenyleg elhiszed hogy rad gondolt meg hogy rossz volt neki? Ha igen akkor meg visszater hozzad mint vereseget szenvedett husdarab akit valaki romma ba sz ott es felajalja hogy bekuljetek ki te meg orulsz hogy hurra, megis teged szeret.Nos en sok boldogsagot kivanok nektek, szerintem dobd ki.
Szerintem sincs sok értelme a kérdésnek.
Mi akármit mondunk ellenérvet sorakoztatsz. Úgy tűnik már rég eldöntötted mit akarsz csinálni, ne akarj ennyire másik véleménye alapján döntést hozni, főleg az életeddel kapcsolatban.
eldöntötted, hogy vele maradsz...
bár, ez akkor sem normális döntés..
ébredj már fel..lefeküdt mással! ezek után, hogy tudsz majd vele lefeküdni? nem is értem az ilyet..
De kérdező én se értem amit csinálsz.
Leírtam hogy tapasztalatból tudom, hogy le lehet feküdni mással úgy, hogy szereted a párod. Kérdés, hogyha van lehetőség arra, hogy együtt legyetek, akkor miért nem egymással feküdnétek le?!
De ez nem azt jelenti hogy nálatok is ez van! A válaszomat még mindig fenntartom, viszont mintha, te azt készpénznek vennéd!
Egyébként ha tényleg úgy feküdt le mással hogy azt bánja azt észre lehet venni. Olykor a nő szégyenérzete valahol az egekben van.
2 dologban is egyetértek a Jaguár gyerekkel:
1.A tipikus "időt kérek, majd lefekszek mással, és amikor kiderül, h mi van akkor próbálok visszasunnyogni" c. női manővert láthattuk.
Ha engem kérdezel nem csak szilveszterkor volt szex és nem csak vele.
2.Fölösleges volt a kérdés, mert nem akarod elfogadni más válaszát, csak a sajátod fújod.
Egyértelmű a szitu,....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!