Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kukeszuk kérdése:

Szerintetek mit kellene tennem, hogy ha a barátnőm, megcsalt?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt , a szakításunk előtt pár nappal folyton veszekedtünk (sajnos ez pont szilveszterkor volt) . Azt mondta nekem , hogy kell egy kis idő a kapcsolatunkban , mert amik voltak 2 év alatt az sok volt , és hogy kell neki idő , hogy ezt feldolgozza . Szilveszterkor sajnos nem voltunk együtt , én egész este sírtam miatta , hogy nincs velem , és hogy mit csinálhat . Eltelt 1 hónap , de közbe beszélgettünk , vissza akartam szerezni kézzel-lábbal . De ő csak az tudta mondani , neki idő kell még , de szeret , csak idő kell neki. A napokban (1 hónap után kb ), újra összejöttünk. (Nem akart nekem beszélni a szilveszterről , azt mondta hogy nem volt semmit , és hogy nem akar rá emlékezni). És ahogy össze jöttünk megkértem , hogy árulja el bármi is volt . Lefeküdt mással :( , azt mondta , hogy azt hitte , hogy ha más keres akkor jobb lesz és ha lefekszik velem majd el tud felejteni . De nem tudott . Mielőtt össze jöttünk volna , írtam neki hogy tényleg kell egy kis szünet nekünk mert nem élhetek így , hogy fáj a dolog , és hogy már jobban vagyok. Erre ő , egyből találkozni akart velem , találkoztunk is , azt mondta hogy nem akar elveszíteni , szeret , és hogy engem választ bármi is volt. Szerintetek adnom kellene neki egy esélyt ? , én is nagyon szeretem , sok mindenen mentem már vele keresztül . Nem értem , hogy ha hiányoztam neki és szeretett végig , akkor a szilveszter után miért nem akart vissza jönni hozzám , miért mondta , hogy neki még kell egy kis idő. Azt is mondta , hogy meg akarta próbálni mással és ki is akarta próbálni mással , de azt mondta , hogy nem tudott mással összejönni , mert mindig én voltam az eszébe (nem tudott elfelejteni). Még a sex-et se élvezte, azt mondta . Mit tegyek , vagy mit ne , adjak neki még egy esélyt ? Felejtsem el ? Teljesen össze vagyok törve :O Tényleg nagyon szeretem .

#barátnő #magcsalt
2015. jan. 17. 08:26
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Véletlenül , azt el felejtettem mondani , hogy mi együtt veszítettünk el . És ő azt akarta elvileg tudni , hogy milyen mással . De azt mondja , hogy most már , tudja és nem jobb . Mi folyamatosan tartottuk a kapcsolatot mikor szakítottunk .
2015. jan. 17. 08:55
 12/29 anonim ***** válasza:

De én azt írtam hogy attól hogy lefeküdt mással még szerethet.

Arról nem is beszélve, hogy aki életében csak 1 lánnyal/pasival volt, az úgyis megcsalja a másikat előbb utóbb, vagy úgyis vége lesz a kapcsolatnak, amit talán később másik társsal megbánnak.

Na de nem is ez a lényeg.

Lehet hogy szeret de vannak itt is érdekes felvetések 1 hónapra lép le és lefekszik mással, jól össze kellett ehhez veszni.

2015. jan. 17. 09:05
 13/29 anonim ***** válasza:

"Azt mondta, hogy azt hitte"

Kepzeld el ahogy a csajod felszed egy sracot felmegy hozza osszebujnak vegigsmaroljak egymast ugy ahogy Ti szoktatok aztan hatulrol dugja a csjod a csavo es kozben a baratnod rad gondol es nem tudja elvezni a sexet. Tenyleg elhiszed hogy rad gondolt meg hogy rossz volt neki? Ha igen akkor meg visszater hozzad mint vereseget szenvedett husdarab akit valaki romma ba sz ott es felajalja hogy bekuljetek ki te meg orulsz hogy hurra, megis teged szeret.Nos en sok boldogsagot kivanok nektek, szerintem dobd ki.

2015. jan. 17. 09:10
 14/29 A kérdező kommentje:
Hát elég komolyan össze vesztünk , az tény , de ha adnák neki 1 utolsó esélyt ? Attól fél hogy elveszít , mikor írtam neki a szünet dolgot, akkor is majdnem elsírta magát . És az vicces mondjuk , hogy ő azt mondja , hogy belepusztulna , hogy ha mással lennék :D
2015. jan. 17. 09:13
 15/29 anonim ***** válasza:
amúgy ez a kérdés tök felesleges volt, látszik hogy te mindenképp vele akarsz és fogsz is maradni, mindegy milyen tanácsot kapsz itt
2015. jan. 17. 09:14
 16/29 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs sok értelme a kérdésnek.

Mi akármit mondunk ellenérvet sorakoztatsz. Úgy tűnik már rég eldöntötted mit akarsz csinálni, ne akarj ennyire másik véleménye alapján döntést hozni, főleg az életeddel kapcsolatban.

2015. jan. 17. 09:17
 17/29 anonim ***** válasza:

eldöntötted, hogy vele maradsz...

bár, ez akkor sem normális döntés..

ébredj már fel..lefeküdt mással! ezek után, hogy tudsz majd vele lefeküdni? nem is értem az ilyet..

2015. jan. 17. 09:20
 18/29 anonim ***** válasza:

De kérdező én se értem amit csinálsz.

Leírtam hogy tapasztalatból tudom, hogy le lehet feküdni mással úgy, hogy szereted a párod. Kérdés, hogyha van lehetőség arra, hogy együtt legyetek, akkor miért nem egymással feküdnétek le?!

De ez nem azt jelenti hogy nálatok is ez van! A válaszomat még mindig fenntartom, viszont mintha, te azt készpénznek vennéd!

Egyébként ha tényleg úgy feküdt le mással hogy azt bánja azt észre lehet venni. Olykor a nő szégyenérzete valahol az egekben van.

2015. jan. 17. 09:22
 19/29 anonim ***** válasza:

2 dologban is egyetértek a Jaguár gyerekkel:

1.A tipikus "időt kérek, majd lefekszek mással, és amikor kiderül, h mi van akkor próbálok visszasunnyogni" c. női manővert láthattuk.

Ha engem kérdezel nem csak szilveszterkor volt szex és nem csak vele.

2.Fölösleges volt a kérdés, mert nem akarod elfogadni más válaszát, csak a sajátod fújod.

Egyértelmű a szitu,....

2015. jan. 17. 09:22
 20/29 anonim ***** válasza:
Ha azert alazkodsz meg hogy ne veszisd el a baratnod akkor igazi luzer vagy, a baratnod tud massal is sexelni te meg nem, ezert ugy tancolhatsz ahogy o futyul...:D szoval a baratnod mar eldontotte hogy most meg nem szakit veled? Latom igen :D
2015. jan. 17. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!