Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valoszinuleg megcsalt a baratnom, de megbocsajtok neki. Rosszul tennem?
Tegnap itt jart az elettarsam valoszinuleg szeretoje!
Azert nem vagyok szaz szazalekig biztos a dologban.
A ficko eleg sok dolgot tudott a baratnomrol, es a talakak idopontja is igazak lehetnenek, mert altalaban en akkor ugyelek! Nagyon ki volt borulva, szerelemes az en baratnombe es most azert pakolt ki, mert a lany elhagyta (2 ev utan).
Mi 6 eve vagyunk egyutt, harmonikusnak hittem a kapcsolatunkat. Dolgozunk, nyaralunk, vacsorazni, moziba, bowlingozni ... jarunk. Eljuk az eletunket, nincsenek nagy balhek. Az otthonunkat sem hanyagolja el, rend van es a haztartast szepen vezeti!
Este munka utan haza jott, es en csak azt mondtam, hogy az egyik haverja itt volt es kereste, talan reszeg volt vagy drogos mert ossze vissza beszelt es en nem ertettem semmit!
Erre o csak annyit mondot hogy legkozelebb ne engedjem be, hovjam a rendorseget, mentalisan zavart a pasi! - ezt amugy ketlem!
Ugy dontottem, hogy ugy teszek mintha semmi sem tortent volna. Talan ha megis igaz, mar rajott hogy csak en kelek neki es ezert zarta le azt a kapcsolatott!
Ha egyaltalan igaz!!
6 eve vagyunk egyutt, en 29 vagyok a baratnom 25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!