Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepődne és örülne neki vagy megijedne egy ilyen ajándéktól?
3éve együttvagyunk,valentin napra gondoltam,váltás ruhát és egy polcot kap a szekrényemben párom (25).Fürdősdolgok eddig is voltak nálam neki,váltás ruhát viszont mindig hoz magával,gondoltam,egy váltás nálam is "elférne"
(igazából hozzám is költözhetne,de ezt igy azért mégse lehet,majd ha ő magától akar,akkor ok)
Én ismerem persze,de ti hogy reagálnátok a helyébe?Én örülnék ha ő csinálna ilyet,bár erre nics eséyl,ő szülőkkel lakik,én külön lakásban.Szeret nálam lenni,sokat is van itt
22/L
ajándéknak meg nadrág-póló-pulcsi-boxer-zokni sztem bőven elég,valentin-naphoz képest költséges:D
bár szereti a tőlem kapott ruháit,plussz a többi ruháját is én segitek mindig kiválasztani
Nah ez sztem szép párosítás lesz!:)
Szép ill Boldog Valentin napot együtt!!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!