Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj? Túl önző vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Túl önző vagyok?

Figyelt kérdés
A párommal fél éve vagyunk együtt. Eleinte minden jó volt, napi szex, összebújások. Én még tanulok, ő dolgozik, szülőknél lakunk mindketten. Mostanában viszont úgy érzem, hogy elhanyagol. Én megértem, hogy fáradt (10 órát dolgozik, mostanában szombaton is), viszont azt nem értem, hogy mikor együtt töltünk egy kis időt (minden nap találkozunk, de este fele) akkor pl számítógépezés helyett miért nem lehet velem foglalkozni? Leírom pl a tegnapot: elmentem, elkezdett játszani, én ültem az ölében és néztem. Ezt meguntam, lefeküdtem az ágyra, és ő még 1 órát játszott.. Jó, ez nem mindennapos, néha filmezünk is de semmi érdemleges. A másik probléma a szex. Én simán bírnám napi szinten is, jó, mivel ő fáradt kétnaponta is, de mostanában alig van valami.. Nyilván ugye fáradt, oké, de pl gépezés helyett akár szexelhetnénk is, de mintha számára ez az opció nem létezne. Mintha ő csak lefekvés előtt tudná ezt elképzelni (mert kb mindig akkor van..) máskor nem. Ha felhozom neki ezeket normálisan, akkor hisztizek. Szakítani nem szeretnék, szeretem és azt is tudom, hogy ő is engem. Van erre valami megoldás. Vagy tényleg nekem kéne kicsit kevésbé önzőnek lennem? Egyáltalán önzőség amit elvárok? Pozitív, negatív minden jöhet..

2015. jan. 16. 07:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Meg tudlak érteni kérdező. Szerintem nem veled van a baj. Az, hogy inkább a gépen lóg, mikor veled lehetne, az elég gáz, szerintem abszolút nem normális. Én is éltem ilyen kapcsolatban, ahol mindig az volt a kifogás, hogy fáradt és hogy én értsem meg. De hidd el, ez hosszútávon nagyon ki fog kezdeni. Mindenképpen beszéld ezt meg vele, ha pedig nem hajlandó semmit sem változtatni, akkor a saját egészséged érdekében lépj tovább. Te nagyon is jól kezelted a helyzetet, a kompromisszum is jó ötlet volt, de az elgondolkoztató, hogy miért nem akarja...

Ha ez segít bármit is, most egy olyan sráccal vagyok, aki az egyetem és alig alvás mellett is velem akar lenni és hidd el, nagyon felfrissítő érzés. Szerintem mindenkinek ezt kéne éreznie optimális esetben, hogy kell a másiknak. Sok sikert, remélem, meg tudjátok oldani!

2015. jan. 16. 17:15
 22/25 anonim ***** válasza:
A kapcsolatokban az első nagy vízválasztó féléves korban következik be. Ennyi idő ugyanis, amíg az oxitocin nagy része lebomlik a szervezetben. A ti kapcsolatotok ennyit bírt. Sajnálom, de minél előbb belátjátok ezt, annál könnyebb lesz később.
2015. jan. 16. 17:22
 23/25 anonim ***** válasza:
Muszáj mindig szexelni. Írod, hogy meguntad a szgép nézést, és lefeküdtél az ágyra. Nincs ott egy fotel, amibe bele lehetne ülni, és mondjuk újságot vagy könyvet olvasni? Hogy te is értelmesen töltsed el az időt. És ha ez téged annyira zavar, hogy nem foglalkozik veled annyit, mint szeretnéd, ne menjél fel hozzá olyan gyakran, mert akkor nincs a fiúnak hiányérzete utánad, ha mindig jelen vagy, de ezt ne mondd így meg, hanem mondd azt, hogy ma elmegyek X barátnőmmel moziba. De semmi szemrehányást ne tegyél. Fél év elég idő ahhoz, hogy az ember kicsit ráunjon a másikra, ezért kell azt csinálni, hogy ne legyél mindig ott.
2015. jan. 17. 11:57
 24/25 anonim ***** válasza:
folyt.: de nem kell ezért szakítani.
2015. jan. 17. 11:58
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem állt szándékomban szakítani emiatt, mert ettől eltekintve elég jól megvagyunk. Mint már írtam, ő ragaszkodik ahhoz, hogy minden nap együtt legyünk.. De rajta vagyok az ügyön, hogy javítsunk a dolgon :-)
2015. jan. 17. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!