Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj? Túl önző vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Túl önző vagyok?

Figyelt kérdés
A párommal fél éve vagyunk együtt. Eleinte minden jó volt, napi szex, összebújások. Én még tanulok, ő dolgozik, szülőknél lakunk mindketten. Mostanában viszont úgy érzem, hogy elhanyagol. Én megértem, hogy fáradt (10 órát dolgozik, mostanában szombaton is), viszont azt nem értem, hogy mikor együtt töltünk egy kis időt (minden nap találkozunk, de este fele) akkor pl számítógépezés helyett miért nem lehet velem foglalkozni? Leírom pl a tegnapot: elmentem, elkezdett játszani, én ültem az ölében és néztem. Ezt meguntam, lefeküdtem az ágyra, és ő még 1 órát játszott.. Jó, ez nem mindennapos, néha filmezünk is de semmi érdemleges. A másik probléma a szex. Én simán bírnám napi szinten is, jó, mivel ő fáradt kétnaponta is, de mostanában alig van valami.. Nyilván ugye fáradt, oké, de pl gépezés helyett akár szexelhetnénk is, de mintha számára ez az opció nem létezne. Mintha ő csak lefekvés előtt tudná ezt elképzelni (mert kb mindig akkor van..) máskor nem. Ha felhozom neki ezeket normálisan, akkor hisztizek. Szakítani nem szeretnék, szeretem és azt is tudom, hogy ő is engem. Van erre valami megoldás. Vagy tényleg nekem kéne kicsit kevésbé önzőnek lennem? Egyáltalán önzőség amit elvárok? Pozitív, negatív minden jöhet..

2015. jan. 16. 07:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Az a szörnyű hogy a szex mind a 2 félnek jól esik (jobb esetben).

Lehet hogy tényleg magától értetődőnek veszi. Szerintem próbáld egy kicsit felizgatni hátha beválik.

2015. jan. 16. 08:03
 12/25 Költőnő? ***** válasza:
100%

amúgy a fáradtság sajnos nagyon vágyölő. Az meg, h játszik, hááát.... van, mikor az kapcsolja ki az embert a napi robotból.

Több kérdés is felmerült bennem. Mennyire átmeneti ez?

Mennyire kompromisszumkész ő?

2015. jan. 16. 08:05
 13/25 A kérdező kommentje:
Pont itt a baj. Én kész lennék kompromisszumot kötni. Javasoltam Neki már azt is, hogy mikor nagyon gépezhetnékje van, akkor az nap nem találkozunk, de akkor mondjuk másnap legyen csak az enyém. De ilyenkor hisztizek.. Nem magával a játékkal van bajom, én nagy kocka voltam régebben, inkább az, hogy elég sokszor a játékot választja helyettem.
2015. jan. 16. 08:11
 14/25 Költőnő? ***** válasza:
hát pedig sztem korrekt ajánlatot tettél, ez nem hiszti, pláne ha valóban normális hangnemben adod elő. Azt még nem tartom problémának hogyha mondjuk egy félórát max egy órát püföli a klavit, ha közben Te is ott vagy, de utána veled is foglalkozik.
2015. jan. 16. 08:16
 15/25 anonim ***** válasza:

Ennek nem a fáradtság az oka!Én is azt hittem anno, de szerintem nem ugyanazok az igényeitek...

Sokaknál napi 12óra meló mellett is megy a szex, még ha rövidebb is.

2015. jan. 16. 08:32
 16/25 anonim ***** válasza:

Szerintem elég lekezelő a barátod. Az hiszti hogy egy normális kompromisszumot akartál vele kötni?

Más örülne egy ilyen felajánlásnak ha nincs kedve minden nap a szexhez, nem még hogy hiszti.

Elég felnőttes gondolkodásod van a pasid pedig elég gyerekes.

2015. jan. 16. 08:37
 17/25 anonim ***** válasza:

Ha már régóta együtt élnétek, azt mondanám, hogy érthető, ha vannak néha más igényei is egy embernek, mint hogy egész nap gürizik, hazamegy, eszik, megdöngeti az asszonyt, alszik és másnap kezdődik az egész elölről.

De így, hogy nem éltek együtt és ha elmész hozzá, akkor sem veled foglalkozik, így kicsit tényleg gáz. Mert jó, ha vannak olyan napjai, amikor nincs kedve munka után semmi máshoz, csak hogy kicsit egyedül begubózzon, mondjuk a számítógép előtt, érthető lehet, de akkor meg felesleges, hogy átmenj hozzá, ott ülj és nézd.

2015. jan. 16. 10:25
 18/25 anonim ***** válasza:

Gépezik, tévézik ilyenkor? Nem hiszem hogy veled van a baj.

Én munka után hazajövök, eszek, edzek és aztán általában szexelünk a barátnőmmel. Tévét egyáltalán nem nézek, számítógépezni meg nagyon ritkán szoktam, mert helyette inkább edzek vagy a barátnőmmel vagyok.

Ha egy nap 24 helyett mondjuk 36 órából állna, akkor lenne időm talán arra, amiket a barátod is csinál, pl. tévézni vagy gépezni.

Nem önzőség azt várni, hogy hülyeségek helyett tartalmasabb dolgokkal töltse a szabadidejét.

27/F

2015. jan. 16. 11:00
 19/25 anonim ***** válasza:
Figyelj ennyi munkába nem csak fizikailag,hanem mentálisan is bele lehet fáradni. Dolgozik,meg veled van,néha kell neki ez szerintem ,hogy kikapcsoljon.
2015. jan. 16. 11:23
 20/25 A kérdező kommentje:
Utolsó. Persze én ezt meg is értem. Gondolom, hogy milyen fárasztó lehet (tudni nem tudom, mert nem vagyok benne). De akkor szerintem felesleges azokon a napokon találkoznunk.. De ha ezt felhozom, szerinte hisztizek. Mind1. Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom megbeszélni vele, meg megpróbálok kicsit megértőbb is lenni, hátha össze tudjuk hozni :)
2015. jan. 16. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!