Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj? Túl önző vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Túl önző vagyok?

Figyelt kérdés
A párommal fél éve vagyunk együtt. Eleinte minden jó volt, napi szex, összebújások. Én még tanulok, ő dolgozik, szülőknél lakunk mindketten. Mostanában viszont úgy érzem, hogy elhanyagol. Én megértem, hogy fáradt (10 órát dolgozik, mostanában szombaton is), viszont azt nem értem, hogy mikor együtt töltünk egy kis időt (minden nap találkozunk, de este fele) akkor pl számítógépezés helyett miért nem lehet velem foglalkozni? Leírom pl a tegnapot: elmentem, elkezdett játszani, én ültem az ölében és néztem. Ezt meguntam, lefeküdtem az ágyra, és ő még 1 órát játszott.. Jó, ez nem mindennapos, néha filmezünk is de semmi érdemleges. A másik probléma a szex. Én simán bírnám napi szinten is, jó, mivel ő fáradt kétnaponta is, de mostanában alig van valami.. Nyilván ugye fáradt, oké, de pl gépezés helyett akár szexelhetnénk is, de mintha számára ez az opció nem létezne. Mintha ő csak lefekvés előtt tudná ezt elképzelni (mert kb mindig akkor van..) máskor nem. Ha felhozom neki ezeket normálisan, akkor hisztizek. Szakítani nem szeretnék, szeretem és azt is tudom, hogy ő is engem. Van erre valami megoldás. Vagy tényleg nekem kéne kicsit kevésbé önzőnek lennem? Egyáltalán önzőség amit elvárok? Pozitív, negatív minden jöhet..

2015. jan. 16. 07:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy neki jobban oda kéne figyelnie Rád, mert ez hogy csak gépezik meg blablabla, így gáz.

Az mondjuk egy másik dolog, hogy a melótól tényleg jól ki lehet fáradni, és tényleg van, hogy az ember nem is kívánja a dolgot olyan napokon. Ezt meg neked kell megértened. Más a munka mint egy suli.

Üljetek le, és beszéljétek meg, hogy kinek mire van szüksége, és ki mit tud nyújtani. Aztán azok alapján haladjatok tovább.

2015. jan. 16. 07:31
 2/25 anonim ***** válasza:
45%

Két oka lehet!

1.A párod még nagyon gyerek!Ha egy jó nő ülne az ölemben,biztos nem a billentyűket nyomogatnám!

2.Megunt,ezért nem foglalkozik veled!

2015. jan. 16. 07:33
 3/25 A kérdező kommentje:
Mondtam már Neki, hogy találkozzunk kevesebbet, hátha az jót tenne a kapcsolatnak. De ő nem szeretné, mert hogy elvileg szeret velem lenni..
2015. jan. 16. 07:35
 4/25 anonim ***** válasza:
Mennyit vagytok együtt?
2015. jan. 16. 07:42
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

A munka elég sokat kivesz az emberből főleg ha fizikai.

Az viszont hogy inkább gépezik szex helyett az szomorú.

Próbáld vele megbeszélni a problémát mást nem tudsz vele kezdeni.

Szerintem nem nagy elvárás a napi szex, de ha barátod nem bírja akkor sajnos ez nagy probléma.

Napi 1 szerintem mehetne....

2015. jan. 16. 07:47
 6/25 A kérdező kommentje:
Minden nap kb este 7től, de 9, max 10kor ő már alszik. Hétvégén van inkább az, hogy többet vagyunk együtt, akkor vasárnap délelőtt. Szóval számomra ez nem sok, de lehet jó lenne, ha hiányoznánk egymásnak, vagy nem tudom.
2015. jan. 16. 07:56
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Az tény hogy amikor mi fél évesek voltunk, akkor mindketten sulisok voltunk, de az első évben simán ment sokszor napi 3 is. Az első évet kb. ágyban töltöttük. :D

Most mindketten dolgozunk, és néha tényleg nehéz összehozni, de amikor van alkalom... :) És mi több mint 5 és fél éve vagyunk együtt.

2015. jan. 16. 07:58
 8/25 A kérdező kommentje:
Fizikai munkát végez igen, ezt meg is értem, de anno a legelején még akár hajnali 1-ig is fent maradt miattam, úgy, hogy másnak ment dolgozni. Jó, nyilván nem ezt várnám el tőle, de olyan mintha már magától értetődő lenne Neki, hogy én vele vagyok. Mikor rákérdeztem, h anno miért bírta, azt mondta, hogy mert akkor még udvarolt..
2015. jan. 16. 07:59
 9/25 A kérdező kommentje:
másnap*
2015. jan. 16. 08:00
 10/25 anonim ***** válasza:
Pedig az nem valami sok. Persze kipróbálni kipróbálhatod, hogy vagy egy hétvégi napot "kiveszel", vagy 1-2 hétköznapot, és meglátod milyen hatással lesz. De szerintem inkább ülj le előbb beszélgetni vele, hogy te mit szeretnél.
2015. jan. 16. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!