Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom testszaga az utóbbi időben megváltozott? Vagy
én nem vettem észre? Miért lehet ez?
jah, jó ötlet az h lepd meg egy parfümmel
amúgy az hülyeség h a külföldieknek más a szaguk.
énsem vagyok magyar csak félig, és a barátom is részben külföldi, de egyikünk sem büdös. (nem, nemvagyunk romák)
amúgy írtad h gagyi tusfürdőt használ, meg spórol....hát figyi, ezekből simán össze lehet rakni azt, hogy az a tusfürdő nem is tisztít, lehet h a vízzel is spórol és csak 2 naponta fürdik, a ruháit is csak 2hetente mossa, addig meg a szekrényben áporodnak.
2010. febr. 7. 01:47
nah, egy a lényeg, ha áporodott szaga van, az nem betegség, hanem vagy nem megfelelő higiénia, vagy pedig a szekrénnyel van a gáz. írtad h be is ázik a szoba, és a szekrény is régi. nos, ez tökéletes összeállítása annak, hogy a szekrényben doh-szag uralkodjon. az olyan mint a pinceszag. ha olyat érzel, akkor tuti, hogy a beázás és a régi szekrények az ok.
2010. febr. 7. 01:49
23/30 A kérdező kommentje:
hát remélem csak ez az ok, és nem most veszem észre hogy milyen testszaga van, esetleg hogy nem is magyar.
24/30 A kérdező kommentje:
mknek köszi, hogy válaszoltatok.
Esetleg a törölköző is lehet hibás.
2010. febr. 7. 05:11
Lehet ez betegség is.Egyszer ahol dolgozok jött oda szaunázni egy fiatal nő de olyan testszaga volt hogy majdnem elájultunk. :S Pedig még utána le is fürdött és ugyanugy nagyon erős testszaga volt.Ez már betegség.
2010. febr. 7. 10:15
Tényleg van olyan öblitő amitől nagyon bebüdösödnek a ruhák.. mondjuk én azt ahogy megéreztem magamon kivágtam az egészet a francba :)
2010. febr. 7. 10:53
én nekem vannak tippeim, főleg hogy az áporodott szagot mondod, nálunk már régi volt a mósógép, és nem tudom milyen bacik szaporodtak el ott, de a törcsik tiszta büdik öblítő mellett is, és amikor elmentem kollégiumba, ott kitaláltam hogy kimosom őket 90 fokon és tádáááelmúlt..valószínűleg mert kinyírtam a bacikat. a ruhákkal is ez van, de azokat nem tettem ki 90 foknak, amúgyis elmúlt. szóval lehet, hogy a mósógépükkel van a baj, vagy tényleg az öblítő olyan, hogy a bacik melegágya. nem hiszem hogy egy embernek magától áporodott szaga van..sztem az is a törcsi miatt.
2010. jún. 8. 11:41
29/30 anonim válasza:
Ha a lakásuk beázott, akkor penészes, és ezt a szagot érzed rajta és a ruháján is. Bepenészedhetnek a ruhái a szekrényben.
A beázott szobát a nyáron ki kell meszelni, jól kiszellőztetni, amikor 35 fok meleg van. A szekrényből kipakolni minden ruhát, és kitenni a szárítóra szellőzni. A szekrényt alaposan kitakarítani: bútorápolóval, vagy esetleg előtte ecetes vízzel áttörölni.
2012. ápr. 18. 15:18
Mi lett vegul a baratoddal, biztos nem vagytok mar egyutt miert volt budos?
2014. jún. 3. 13:56
Kapcsolódó kérdések: