Lehet h buta kérdés, de rajtam kivül más is észrevette h megváltozott a testszaga?
mármint terhesség alatt?:)
nekem megváltozott, olyan gusztustalan szagom volt mindig:S
sajnos nekem is van szag problémám.méghozzá lábszag.soha nem volt lábszagom,még ha egésznap zárt cipőben voltam akkor sem.most meg kb 2 hónapja iszonyat lábszagom van,hiába fürdök.fürdés után 2-3 órával már érezhető.és nagyon ciki.nem merem sehol levenni a cipőm ha megyek vkihez.
28 hetes km
Nekem is a szülés után volt rettenet szagom, de néhány hónap után elmúlt. Azonnal megizzadtam és büdös voltam bármivel kentem magam..:-S
Most meg épp, hogy egyátalán nincs testszagom, még ha nem is használok dezodort, pl ha otthon vagyok, egyátalán semmi.
Érdekes.
Azt olvastam, hogy a kismamák jobban izzadnak. de enyhébb a testszaguk. Azt hittem, hogy én vagyok a kivétel:). Nekem sose volt testszagom, de most vannak napok, amikor már 1-2 órával zuháyozás után, érzem magamon a bűzt, és a lábam is szagot kap, ha néhány óráig ugyanabban a lábbeliben van.
Szerencsére úgy tűnik, hogy csak én érzem.:)
Ez legyen a legnagyobb bajunk!:)
Boldog babaváráast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!