Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős vagyok. Jó Neked így?
Figyelt kérdés
Egy pasi hosszú időn keresztül kerülgetett egy csajt és mindent megtett annak érdekében, hogy az belezúgjon. Aztán amikor az meg is történt, akkor küldött neki egy levelet ezzel a szöveggel, kommentár nélkül:"Nős vagyok... Jó Neked így?"
Mit gondoltok az esetről?
Én azt, hogy a szerető szerepét szánta szegény lánynak. A lány viszont úgy gondolja, hogy ha ő ezt a helyzetet nem fogadja el, akkor a pasi elválik majd miatta.
2010. febr. 7. 00:49
1/6 anonim válasza:
Ha nem tetszik a lanynak a pasi keres masik balekot.
2/6 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom, sajnos :)
2010. febr. 7. 00:54
3/6 anonim válasza:
sztem a lány megérdemelte amit kapott. belement gondolom az egyéjszakába, vagy a rögtön dugásba. és aztán kapta ezt. sztem az ilyenek megérdmelik.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, a csaj (aki egyébként a legjobb barátnőm) nem feküdt le vele, csak várta, hogy a pasi szépen, romantikusan meghódítsa...
2010. febr. 7. 10:32
5/6 anonim válasza:
na és mi lett velük? Belement a csaj a dologba?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem. Túllépett a pasin :) Nem akart a szeretője lenni.
2010. nov. 12. 17:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!