Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy észrevegyen?
Figyelt kérdés
teccik nekem egy fiú ma régóta de nem akartam rá nyomulni mert volt baraátnője és megtuttam hogy már 2 hete szakítottak de nem akarok a fiúra nyomulni mert megértem h várni akar mit tegyek h jobban észre vegye hogy bejön nekem és ő is akarjon tőlem valamit...2010. febr. 6. 22:02
1/4 anonim válasza:
beszélgess vele msn-en ha van rá mód, vagy ha egy suliba jártok és pl egyfele mentek kezdeményezz beszélgetést...ilyesmik:D
2/4 anonim válasza:
Csak önmagad add..:)
Nagyon sokat beszélj vele..:)
Élőben meg msnen is..
Érezze azt h te tudnád pótolni a volt bnőjét..
H te egy olyan személy vg.. akit ő érdekel.. az h mi van vele..
Mindenféle témában.. h ha van valami baja.. akkor mondja el neked.. segíts neki h ha problémája van.. h ha szomorú akkor vígasztald meg.. ilyesmi..
Érezze h törődsz vele.. h ha ezt érzi.. akkor észre fog venni..
A szemében megváltozol.. fontosabb leszel.. ezt kell elérned..
3/4 A kérdező kommentje:
koszonom a tippeket :)
2010. febr. 6. 22:36
4/4 anonim válasza:
A 2. kommentelő minden lényegeset elmondott....talán csak annyi, hogy semmiképpen nem vidd túlzásba, mert az nyomasztó lehet egy idő után, ha ilyen dolgokon van túl a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!