Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Lent.

Figyelt kérdés
sziasztok, 1 hete szakítottam a barátnőmmel, másfél éve voltunk együtt, de én úgy éreztem hogy nekem nem ő az igazi, és már nem szerettem annyira ezért szakítottam vele. Azóta nem is beszéltünk meg semmi. És őszintén szólva hiányzik..:( de nem akarom még egyszer átverni, mert neki így is nagyon nehéz. Félek hogy később rájövök hogy hibát követtem el és már késő lesz. De annak ellenére hogy hiányzik, nem érzem még mindig azt hogy ő a nagy ő. szar helyzet..:( 24 éves fiú..
2010. febr. 6. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem a bnőd hiányzik, csak az h valaki legyen melletted. tudod, a megszokás nagy úr. csak ezért ne vedd vissza. majd jön egy másik lány, akit lehet jobban szeretsz majd, de őt ne törd össze megint.
2010. febr. 6. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
jól döntöttél ,hagyd a csudába csak szenvednétek egymás mellett
2010. febr. 6. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
csatlakozom a fenntihez! ne verd át, de beszélgess vele őszintén. mond megg h hiányzik,de nem szereted már. hidd el sokkal jobb lesz.
2010. febr. 6. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
(az elsőhöz értettem.)
2010. febr. 6. 21:08
 5/5 anonim válasza:
Dobd be magad...legyél piszkosul rámenős. Mondd a "jó a segged, kő kóla" szöveget, vagy "mizu, baba?" slágert. Tuti ötlet
2010. febr. 6. 21:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!