Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap este és ma reggel is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este és ma reggel is, nagyon csúnyán összevesztünk a barátnőmmel. Hívjam fel, vagy menjek elé munkába, vagy inkább várjam meg amíg hazaér?

Figyelt kérdés

Tegnap este nagyon összevesztünk lefekvés elött,nem tudom mi lenne most jó ötlet.Felhívni még munkába,vagy menjek elé?Vagy az csak olaj a tűzre és inkább itthon beszéljük meg?

Reggel is is alíg szólt hozzám,puszit sem adott,mindig amikor elindulonk reggel,mindig adunk puszit egymásnak.Nagyon kiakadt rám.Mit tegyek?Várjam meg amíg hazajön vagy menjek kocsival elé munkába vagy hívjam fel most legalább?

25/F

2015. jan. 13. 15:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy menj-e elé, attól függ, te vagy-e a hunyó a dologban. Te mondtál, vagy tettél valamit, amit nem kellett volna, vagy csak szimplán összekülönböztetek valamin? Ha az előbbi, akkor nyugodtan menj elé, ha az utóbbi, és nincs miért bocsánatot kérned, akkor felesleges.
2015. jan. 13. 15:56
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyban attól függ, min vesztetek össze. Lehet jól esik neki a figyelmesség, de az is lehet, hogy kiakad, hogy még a munkahelyén is a nyomában vagy.
2015. jan. 13. 15:56
 13/24 A kérdező kommentje:
Hát azért nem olyan egyszerű,lényegében én kezdtem a balhét most,de kicsit azért megvolt rá az okom,legelábbis szerintem.Szerinte nem...paraszt voltam ez tény.Pont azért mert volt amikor ő volt velem bunkó,én akkor nem szóltam vissza,nem szoktam vele veszekedni ha oszt valamiért,most kijött belőllem a dolog valami miatt.
2015. jan. 13. 16:03
 14/24 anonim ***** válasza:
Ezt így mondd meg neki. Ő is volt bunkó, most te voltál az. Nem kell odasündörögni a munkahelyéhez, és ezzel kvázi bocsánatot kérni, ha ő is szokott bunkó lenni, ettől inkább csak papucsnak tűnnél. Ha hazaért, ezt mondd el neki, és higgadtan beszéljétek meg.
2015. jan. 13. 16:05
 15/24 A kérdező kommentje:
Már mindegy,már nem érek oda,ahhoz el kellett volna indulnom kb 35 körül.Elöbb kellett volna feltennem a kérdést,de most értem haza.Már mindegy.....max elé megyek a buszmegállóba.
2015. jan. 13. 16:09
 16/24 anonim ***** válasza:
Ülj már meg otthon a fenekeden! Mindjárt hazaér és beszéltek, ne stresszeld se őt, se magad ezzel a "hova menjek elé" problémakörrel! Én ebből úgy látom, bűnösnek érzed magad, a viselkedésed egy kicsit meghunyászkodó. Ezt ő is érezni fogja, csak hogy tudd.
2015. jan. 13. 16:12
 17/24 A kérdező kommentje:

ma 16:12

Mikor fogja érezni,ha elé megyek?Vagy amúgy is?

2015. jan. 13. 16:18
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha elé mész. Az olyan bocsánatkérő dolog. Azt üzened vele, hogy "annyira bántott a dolog, hogy már nem bírtam ki, míg hazaérsz". Nincs ezzel amúgy semmi probléma, de abból, amit leírtál, nekem az jön le, hogy azért nálatok kettőn áll a vásár, és nincs különösen okod nagy leborulásra.
2015. jan. 13. 16:21
 19/24 A kérdező kommentje:

ma 16:21

Miért kettőnkön áll?Jelen esetben tényleg én voltam paraszt,bár úgy érzem jogos volt.Mint írtam,mostanában sokat szapult és oltott engem,ezért borult el tegnap az agyam,összegyűlemlettek a dolgok,tény eléggé megbántottam,tehát most én vagyok a hibás,mert tudnom kellett volna hol a határ.

2015. jan. 13. 16:25
 20/24 anonim ***** válasza:

Igen, nálad szakadt el a cérna, de ez nem teljesen természetes? mindenkinél kiborul a bili, ha szapulják meg osztják. Ezt ő is beláthatja, sőt én a helyedben elmondanám neki. Nem kell hibáztatnod, mert azt támadásnak veszi, de elmondhatod neki szépen, higgadtan, hogy mennyire rosszul esik, mikor szapul, oltogat, és értse meg, hogy te is emberből vagy, aki ezt nem feltétlenül viseli el. Vagy mondja el normálisan, mi a baja, vagy tartsa önmagában. Alapvető kommunikáció nuku?

Ezért áll kettőtökön a mostani eset, mert oké, te most beszóltál, de őneki lehet oltogatni, szapulni?

Ha engem valaki elkezd válogatott szavakkal sértegetni, én meg a huszadik után nem bírom és hozzávágok egy könyvet, akkor utána 1. a másiknak nincs joga besértődni azon, hogy hozzávágtam a könyvet, hiszen provokált, és nem várhatja el, hogy ezt nyugodtan tűrjem. 2. nem megyek oda bocsánatot kérni, amiért hozzávágtam a könyvet, mert ez olyan, mintha azt mondanám, "nem kellett volna kiborulnom, csendben kellett volna tűrnöm, ahogy szapulsz, hiszen azt neked szabad" Szabad a fenét!

Nézd, szinte semmit nem tudok a vitáitokról, de amit elmondasz, az alapján a hölgy is magába szállhatna! Minimum ő is kérjen bocsánatot, hiszen ő kiborított, te meg reagáltál!

2015. jan. 13. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!