Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este és ma reggel is, nagyon csúnyán összevesztünk a barátnőmmel. Hívjam fel, vagy menjek elé munkába, vagy inkább várjam meg amíg hazaér?
Tegnap este nagyon összevesztünk lefekvés elött,nem tudom mi lenne most jó ötlet.Felhívni még munkába,vagy menjek elé?Vagy az csak olaj a tűzre és inkább itthon beszéljük meg?
Reggel is is alíg szólt hozzám,puszit sem adott,mindig amikor elindulonk reggel,mindig adunk puszit egymásnak.Nagyon kiakadt rám.Mit tegyek?Várjam meg amíg hazajön vagy menjek kocsival elé munkába vagy hívjam fel most legalább?
25/F
ma 16:12
Mikor fogja érezni,ha elé megyek?Vagy amúgy is?
ma 16:21
Miért kettőnkön áll?Jelen esetben tényleg én voltam paraszt,bár úgy érzem jogos volt.Mint írtam,mostanában sokat szapult és oltott engem,ezért borult el tegnap az agyam,összegyűlemlettek a dolgok,tény eléggé megbántottam,tehát most én vagyok a hibás,mert tudnom kellett volna hol a határ.
Igen, nálad szakadt el a cérna, de ez nem teljesen természetes? mindenkinél kiborul a bili, ha szapulják meg osztják. Ezt ő is beláthatja, sőt én a helyedben elmondanám neki. Nem kell hibáztatnod, mert azt támadásnak veszi, de elmondhatod neki szépen, higgadtan, hogy mennyire rosszul esik, mikor szapul, oltogat, és értse meg, hogy te is emberből vagy, aki ezt nem feltétlenül viseli el. Vagy mondja el normálisan, mi a baja, vagy tartsa önmagában. Alapvető kommunikáció nuku?
Ezért áll kettőtökön a mostani eset, mert oké, te most beszóltál, de őneki lehet oltogatni, szapulni?
Ha engem valaki elkezd válogatott szavakkal sértegetni, én meg a huszadik után nem bírom és hozzávágok egy könyvet, akkor utána 1. a másiknak nincs joga besértődni azon, hogy hozzávágtam a könyvet, hiszen provokált, és nem várhatja el, hogy ezt nyugodtan tűrjem. 2. nem megyek oda bocsánatot kérni, amiért hozzávágtam a könyvet, mert ez olyan, mintha azt mondanám, "nem kellett volna kiborulnom, csendben kellett volna tűrnöm, ahogy szapulsz, hiszen azt neked szabad" Szabad a fenét!
Nézd, szinte semmit nem tudok a vitáitokról, de amit elmondasz, az alapján a hölgy is magába szállhatna! Minimum ő is kérjen bocsánatot, hiszen ő kiborított, te meg reagáltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!