Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap este és ma reggel is, nagyon csúnyán összevesztünk a barátnőmmel. Hívjam fel, vagy menjek elé munkába, vagy inkább várjam meg amíg hazaér?
Tegnap este nagyon összevesztünk lefekvés elött,nem tudom mi lenne most jó ötlet.Felhívni még munkába,vagy menjek elé?Vagy az csak olaj a tűzre és inkább itthon beszéljük meg?
Reggel is is alíg szólt hozzám,puszit sem adott,mindig amikor elindulonk reggel,mindig adunk puszit egymásnak.Nagyon kiakadt rám.Mit tegyek?Várjam meg amíg hazajön vagy menjek kocsival elé munkába vagy hívjam fel most legalább?
25/F
Szerintem munka közben ne hívd fel, úgysem tud rendesen rád figyelni, akkor megint csak összevesztek.
Menj elé a munkahelyre, menjetek el hazafelé kajálni valahova és közben meg tudjátok beszélni a gondot.
munka közben hagyd békén.
szerintem várd meg otthon, neki is van ideje addig kiszellőztetni a fejét stb.
figyelj te ismered
nekem egy vita után idő kell és falnak mennék ha ott várnál. de ez én vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!