Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Nehéz helyzet!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nehéz helyzet!?

Figyelt kérdés
Barátnőm megkért, hogy derítsem ki, hogy bejön-e a szomszéd fiúnak. Ma este megyünk együtt buliba és a fiú mondta nekem, hogy szeretne velem táncolni és meginni valamit, de a barátnőmmel nem. Nem merem megmondani a barátnőmnek, félek hogy megbántom. A fiú mostanában érdekes dolgokat csinál, és amikor mondtam a barátnőmnek msn-ne, hogy mit mondott róla a fiú (igazat mondtam, csak kiválogattam a pozitív mondatokat)nagyon boldog volt és láttam, ahogy a kamera előtt pattog (webcamoztunk, mivel messze lakunk egymástól és megdumáltuk, hogy mit veszünk fel) 18/L
2010. febr. 6. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak őszintén szerintem, még akkor is, ha fáj a barátnődnek.
2010. febr. 6. 18:28
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi, gyors voltál :) hát igen, de nehéz őszintének lenni, mert félek, hogy megharagszik rám, így nem merek a fiú felé közeledni, a barátságunk nekem sokkal fontosabb
2010. febr. 6. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:
őszintén. Ráfog jönni, és nagyon mérges lesz.
2010. febr. 6. 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
tudom, és nem hazudtam neki semmit, majd elmondom neki ma :) habár, minden héten másvalakiba szerelmes, remélem hamar túllép rajta :)
2010. febr. 6. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért ne Rád haragudjon, hogy épp egy fiúnak nem tetszik:) Legyél Vele nagyon őszinte, és próbáld meg kíméletesen elmondani... Én is voltam már ilyen cipőben, hogy nyomoznom kellett:) És szintén ugyanez volt, a srácnak nem jött be, én meg odaálltam a barátnőm elé és elmondtam, ennyi. Bár én is sokat györtődtem rajta, hogy hogy tálaljam, de aztán rájöttem, hogy így legalább lehetőséget adok Neki, hogy másfelé nézelődjön. Az előző voltam.
2010. febr. 6. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagyis az első:)
2010. febr. 6. 18:48
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen! Akkor úgy teszek, ahogy javasoltad...elmondom neki az igazat.
2010. febr. 6. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Elég annyit mondani, hogy nem vonzódik hozzá, nem kell hozzátenni, hogy hozzád viszont nagyon is.
2010. febr. 6. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!