Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet érezhet talán?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel úgymond szexkapcsiban vagyunk, de nemcsak a szex miatt járogatunk össze, elég sok programot csinálunk együtt. Ha baj van, mindig egymáshoz fordulunk és próbálunk segíteni egymásnak, nagyon sok mindent megbeszélünk. Ha velem van, úgy érzem szerelmes. Pár hónappal ezelőtt úgy volt, hogy megszakad a kapcsolatunk, mert megismert valakit. Én ekkor bevallottam neki, hogy szerelmes vagyok. Ő azt mondta, részéről ez nem szerelem csak szeretet, de velem maradt, azóta viszont jobb lett a kapcsolatunk fényévekkel, sokszor már-már járásra hasonlít. Lehetséges lehet, hogy belémszeretett közben?
2010. febr. 6. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez olyan, mintha járnátok. Ha nem így volna, akkor tényleg csak szexre járnátok össze, nem lenne lelkizés, meg problémamegoldós beszélgetés...

Az, hogy veled maradt, az is sokat jelent szerintem! Lehet csak enm meri bevallani az érzelmeit, még magának sem.

2010. febr. 6. 16:02
 2/6 A kérdező kommentje:
erre a nem meri bevallanira gondoltam már én is mert volt egy hatalmas csalódása.. köszi a választ! :)
2010. febr. 6. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is ismertem egy ilyen fiút. 3évbe telt, mire megmondta, hogy szeret. Viszont nem akarta elkötelezni magát- mert nem bízik a nőkben. Nem a szavak a fontosak, hanem a tettek.

Első voltam.

22/L

2010. febr. 6. 16:14
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint megéri küzdenem :) köszönöm :)
2010. febr. 6. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Könnyen meglehet, hogy beléd szeretett és nem meri bevallani még magának sem. Ne add fel! :)

Különben én is hasonló helyzetben vagyok, de nekem nem ennyire valószínű, hogy szeret.

2010. febr. 6. 17:55
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! szorítani fogok neked, hogy beléd szeressen! ;) :)
2010. febr. 6. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!