Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nah szal sztd érezhet irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nah szal sztd érezhet irántam többet?

Figyelt kérdés

igen tom gyerekes és igen az vagyok mert 14 éves vagyok-

nah de a lényeg h van egy srác msn en nagyon elbeszélgetünk mióta felvett és azóta szünetekben meg órán is szoktunk bohóckodni és van mikor mindig nézzük egymást olyan szép szemei vannak :$ de csak h tisztázzuknem én szoktam ezt kezdeményezni hanem észre veszem h néz és akkor én is a szemébe nézek

meg olyan komoly dolgokat kérdezett tőlem h mit gondolok róla meg oké komolyabbat de azt most nem akarom leírni

írta msn en h tetszik neki vk

kérdezgettem és az egyik barátnőmre mondta h is

és akkor mondta deh én is nagyon tetszem neki

most akkor csak kavar velem vagy érezhet többet is? mert én már nem bírom amióta fölsős vagyok beleszerettem mert ugye csoportbontásban vagyunk és összekerültünk

2010. jan. 23. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen sztem összejönne veled szívesen,csak fél a visszautasítástól vagy nem tudom.De ha járni akarsz vele akk légy bátor,kezdeményezz és kérdezd meg tőle,hogy nem-e járna veled!!!
2010. jan. 23. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Járna veled. de kérdezz rá viccesen hogy miért kérdezget tőled olyanokat. blabla
2010. jan. 23. 12:27
 3/5 Amikaa ***** válasza:
Lehet, hogy nem tudja mit akar...ha az egyik barátnőd is tetszik neki...szerintem nyugodtan kezdeményezz!
2010. jan. 23. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugodan kezdeményezz, csábítsd el. Csalogasd magadhoz és ehhez legelőször is, tanulj meg írni.
2010. jan. 26. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Nah szal sztem nem :D:D:D xd
2010. jan. 26. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!