Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodom az exemmel?

Figyelt kérdés
Másfél évet voltunk együtt,ő volt az első nagy szerelem,de szakított velem telefonon..ez még 2007 körül történt.Utána ki akart velem békülni,fél éven át követett mindenhova,nem hagyott békén,de nem fogadtam vissza,mert lehullt a rózsaszín lepel,és egyszerűen átkozom azt a másfél évet,bár meg sem történt volna.De mostanában gyakran álmodom vele..hogy újra együttvagyunk,megkeseríti az életemet..szóval ezek rémálmok. És egyszerűen nem értem miért van benne az álmaimban,mert mostmár 2 éve nem is beszéltünk (hálistennek),a másik meg hogy 'új' barátom van,több mint egy éve,akivel sokkal boldogabb vagyok mint az elsővel.
2010. febr. 6. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:

velem is vannak hasonló dolgok.

azért mert ő volt az első nagy szerelmed..

vagy pedig mostani barátoddal beszéltek róla, vagy láttad képen... és elalvás elött rá gondolsz,így álmodban is visszatér!

ebben nincs semmi fura :) L/17

2010. febr. 6. 14:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát csak pont az az érdekes,hogy a mostani barátommal nem beszélünk róla,és nem is szoktam rá gondolni,így nem tudom hogy kerül bele az álmaimba,de nagyon zavar.
2010. febr. 6. 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:

én kb 1 éve váltam el és van olyan, éjjel arra ébredek ,hogy fogom a volt párom kezét. erre mindig fölébredek persze nincs ott senki. :( lehet a szívnek nem tudunk parancsolni.

de azt írtad már nincs ilyenről szó akkor nem 'tom én sem

2010. febr. 6. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is álmodtam az exemmel... Rá 2 hónapra újra összejöttünk..:)
2011. jún. 14. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!