Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemmel álmodom rendszeresen! Mikor lesz vége?
Nemrég szakítottam az exemmel, akivel nagyon erős volt a szexuális energia köztünk és ezen a téren minden ok volt.
Azóta szinte minden este azt álmodom, hogy lefekszek vele. Nagyon rossz, mivel újra felhozza az emlékeket. Nyilván tudom, hogy ezt nem lehet kontrollálni, de el fog ez múlni egy idő után? Normális ez? Köszi 25/L
Jó, akkor ezek szerint ez így normális?! Csak csökken majd idővel az álmok által keltett érzés.
Mondjuk különbség van aközött, hogy az álom után szívfájdalommal vagy közömbösen kelsz fel. Nekem is volt úgy, hogy egy másik exemmel álmodtam és mikor felkeltem nem fájt. De ez talán csak idő kérdése. Köszi a válaszokat.
Nekem is szokott ilyen lenni néha.A gond csak az,hogy nekem be is szokott jönni.
Barátnőim is ki vannak akadva,hogy ezt már nem lehet elhinni,h ennyire eltalálom a dolgokat.Pl a szakítást is megálmodtam (még amikor minden rendben volt),mit fogok mondani, milyen ruhát viselünk,hol találkozunk,milyen évszak lesz.Úgy ébredtem fel,h ez butaság,sosem tudnék szakítani olyan jól megvagyunk.Fél év múlva bejött minden.Ez már rémisztő.Szóval tudom ha expasival/pasival álmodom, akkor be fog jönni.
Szerintem normális,h vele álmodsz.Ha jó volt vele a szex,akkor miért egy kitalált álombeli pasival szeretkeznél? Ott van ő is, tudod h mit és hogyan csinál.Lehet,h egyszerűen csak egy férfira vágysz.Ha lesz kapcsolatod és lefekszel egy másik pasival,akkor sztem el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!