Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más másodszorra álmodom azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más másodszorra álmodom azt, hogy az exemmel barátok lettünk! Jelenthet ez valamit?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok de nagyon szeretem!Ezt is én kérdeztem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
2009. aug. 16. 11:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, azt jelenti, hogy még érzel valamit az exed iránt és szívessen össze jönnél vele. Ennyi.

L, 18

2009. aug. 16. 11:14
 2/2 anonim ***** válasza:

az almokat nem sokan tudjak megfejteni. azok olyan dolgok, hogy ugy jonnek letre (szerintem) hogy ha nagyon sokat gondolkodsz valamin egyszeruen az agyad nem tudja abbahagyni a "vele" valo gondolkodast ami az exedhez fuz, hogy meg rola is almodsz.

de a lenyeg az hoogy tul sokat gondolkodsz a csajrol es ezert lehet h kijottek az almaidra is.

2009. aug. 16. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!