Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor álmodom, h a barátom megcsal. Ez mitől van?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 00:46
1/10 anonim válasza:
Félsz hogy megcsal, nem akarod elveszteni. Gondolom én. :)
Woozie
2/10 anonim válasza:
Barátnőm mindig azt mondja, hogy a félelmek és a vágyak jelenítődnek meg álmunkban. Beszélj róla vele.
3/10 anonim válasza:
Attól, hogy alszol. Ha nem aludnál, biztos, hogy nem álmodnál ilyeneket :)
Egyébként egyet értek az előttem szólóval.
Bár Freud lehet azt mondaná, hogy a tudatalattid meg akar szabadulni a sráctól...
4/10 anonim válasza:
*mármint, így már nem az előttem szólóval, hanem az azelőttivel.
5/10 anonim válasza:
Paranoia. Beszélned kell a barátodnak erről különben beteges méreteket is ölthet ez nem vicc.
6/10 anonim válasza:
Ha beszélsz neki róla akkor is ölthet beteges méreteket.Van okod rá higy ne bízz benne? Én is álmodtam már ilyet aztan be is következett. Oedig nem féltékenykedtem,stb. Valószinűleg csak azért álmodod mert ettől tartasz.Azt nem tudhatjuk h okkal vagy ok nélkül. Első komoly kapcsolat?
7/10 A kérdező kommentje:
dehogy első komoly.. második komoly.. és csak félek tőle..
2011. júl. 4. 09:33
8/10 anonim válasza:
Ha meg tudod hogy mitől van, akkor miért kérdezed?:D
9/10 A kérdező kommentje:
tanácsokat kértem.. sose tudni.. bizonytalan vok :(
2011. júl. 4. 12:50
10/10 anonim válasza:
Ha így állsz hozzá belehülyülsz.Adott rá okot hogy kételkedj a hűségében? Bizalom nélkül mindenesetre nincs értelme egy kapcsolatnak. Nem árt résen lenni,tehát vegyél róla tudomást ha gyanús jelek vannak.De addig nem kell magadból hülyét csinálnod amig ő meg nem próbálja. Bizol te eléggé saját magadban? Szerintem nem. Több önbizalomra lenne szükséged első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!