Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodom olyan sokszor ezt?
Elég sokszor azt álmodom,hogy meg akarnak erőszakolni,és pedig elmenekülnék,de nem tudok,és rettenetesen rossz.Amikor felébredek,csak úgy ver a szívem,mint hogyha tényleg futottam volna jó pár kilométert.
Általában mindig vmi undorító,idősebb ember a megerőszakoló az álmaimban,de szerencsére még konkrétan nem álmodtam meg a megerőszakolást:(
Nem,soha nem volt semmilyen ilyesmiben részem szerencsére,pont ezért nem értem.
És persze hogy undorodom ettől,és nagyon megrázó élmény,még csak álomban is.
Ha vannak visszatérő rémálmaid,akkor az azt jelenti általában,hogy éppen rossz periódusod van,rossz passzban vagy.Tudat alatt is félsz valamitől,és ez ilyen rossz álomképekben jelen meg!Ha jobban leszel lelkileg,akkor el fog tűnni!Nekem nem volt rossz gyerekkorom,mégis volt egy állandó támadásos szörnyes visszatérő álmom.(ezt addig tartott,amíg el nem költöztünk!nekem volt ott a legkisebb szobám,és jó zsúfolt volt,vszeg ez is volt a baj akkor és a megfelelni vágyás..).
Szedd össze magad,mégha jól is érzed magad alapból,lehet van egy kis bibi,amit helyre kell állítani!Sport,helyes táplálkozás,szórakozás,és minőségi pihenés:)
Nem árt odafigyelni a szobádra,pl ne legyen polc az ágyad felett,legyen kényelmes paplanod és ágyneműhuzatod,friss levegő,stb....23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!