Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek kellene keresni most a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kellene keresni most a másikat?

Figyelt kérdés
Kiakasztottam a féltékenységemmel, és ő meg gyerekesnek nevezett, azt mondta, hogy az ilyenek miatt idegesítem fel, hogy kedve sem lesz beszélgetni velem. Bocsánatot kértem még este, de ugyanúgy haragudott rám, majd írtam egy jóéjt üzenetet, visszaírta ő is, de még azóta nem néztem ezt meg. Én írjak neki, hogy mizu vele, mintha semmi sem történt volna, vagy várjak, amíg keres, hátha nem gyűlölne még teljesen? Nem vagyunk még együtt, csak talizgatunk, de ő már a barátnőjének tekint. 18 felettiek vagyunk mindketten.
2015. jan. 11. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Az összeveszéstől várj 1-2 napot szerintem. Utána keresd.
2015. jan. 11. 11:06
 2/5 CptTomato ***** válasza:

Ha úgy érzed írnod kell írj... ha nem ne.

Ha te nem tekinted... bármenyire is utálom ezt a kifejezést, a párodnak akkor nincs kötelezettésged vele szemben hiába hiszi ő azt.

2015. jan. 11. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel kipihent és nyugodt,ezért Te írj neki és kérj megint bocsánatot,aztán béküljetek ki és folytassátok,amit elkezdtetek. Viszont a továbbiakban figyelj oda,hogy az ismerkedős fázisban nem lehet hisztizni mert azzal csak elijeszted!!
2015. jan. 11. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Várj 1-2 napot.
2015. jan. 11. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem árt egy picit várni, amíg lehiggadtok és mindenki az agyát használja és nem az indulatok kerülnek előtérbe.....

A féltékenység gyerekes tulajdonság....ez tény!!! Minden párkapcsolat alapja a kölcsönös tisztelet és megbecsülés és persze a bizalom. Azzal, hogy féltékenykedsz ezzel tönkre teszed az egészet...elbizonytalanítod a másikat...próbáld meg abbahagyni. Ha korábbi rossz tapasztalataidból merítesz, akkor soha nem fogsz társat találni magad mellé...gondolkodj el ezen egy kicsit. Ha nem vagy túl a korábbi rossz tapasztalatokon akkor ne kezdjél bele új kapcsolatba...várjál még egy kicsit!!!

37F

2015. jan. 12. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!