Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm össze akar költözni, én meg még nem.
Mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Lassan fél éve hogy járunk, ő viszont már 1-2 hónap múlva szeretne velem közös albérletbe menni, már elkezdett spórolni is rá. Szerintem egy teljesen felesleges dolog, és csak pénzkidobás az a +60-70 ezer forint havonta.
Csak én vagyok még ilyen maradi, vagy manapság ez már így megy hogy pár hónap után összeköltözés? Mindketten a 20-as éveink elején járunk, ő 4 évvel idősebb.
Akkor juss hamar túl a dolgon: Mondd meg neki, hogy 1 vagy másfél év múlva benő talán a fejed lágya és akkor már tervezel vele, meg össze fogsz vele költözni. Szereted meg egyéb nyalánkságok, csak hát Te erre még nem készültél fel, kell a szabadság! A szüleid támogatása elég rossz kifogás, mert akkor miattuk nem fogsz soha elköltözni, mert örök életedben támogatni akarod őket úgy, hogy lépni sem tudsz? Ez elég rossz kifogás... És fél-1 év után mi fog változni? Ugyanúgy kell majd a szüleidet és a nagyszüleidet is támogatnod, nem? Hát akkor? :D A mai Világban egy családhoz 10-20E Ft elég nudli, már ha velük élsz, többet is adhatnál a kasszába, mert rengeteg a rezsi, Te is azért nem akarsz költözni, mert drágállod, akkor a szüleidnek könnyebb? Plusz Ti csak ketten lesztek, Ti azért többen laktok együtt egy házban most, több költség, amibe Te alig pótolsz bele! természetesen több a semminél, valaki még ennyit sem tesz bele... :)
2015. jan. 11. 03:14
32/40 A kérdező kommentje:
hát nem tudom.. majd megbeszéljük személyesen.
2015. jan. 11. 03:18
33/40 anonim válasza:
De miért pont most gondolkodtál el ezen, ha eddig nem tettél félre? Milyen véletlen egybeesés, hogy pooont amikor albérlet jött szóba és ehhez a pénz, rögtön másra tennéd el a pénzed, eddig meg bele sem gondoltál, hogy történhetnek bajok? :D Bőven eltudnál tenni albérletre is meg "csak úgy" pénzt abból! Ne legyél már olyan, aki nem gondol a jövőre! Tegyél el félre pénzt, aztán hidd el, akármi rossz vagy jó jön, abból már gazdálkodhatsz és nem lesz olyan, hogy jaaaaaaaj nem tudok kifizetni egy albérletet meg nincs pénzem rá meg jajajjajj :) Bőven pár hónapon belül meglenne egy teljes havi béred az albérletre :)
2015. jan. 11. 03:19
34/40 A kérdező kommentje:
Mindig akartam félrerakni, csak volt hogy közbejött egy olajcsere... vagy egy javítás az autón, vagy megtetszett egy alufelni szett és azt vettem meg.
Jó, lehet gyerekes, meg miértnemadomel, csupán azért, mert fanatikus vagyok.
Csajok, lehet lenézni, de nem nézem többe az autómat mint a barátnőmet, csak nagyon szeretem.
2015. jan. 11. 03:23
35/40 anonim válasza:
És mi lenne, ha összegyűjtenél egy másik autóra és ezt megtartanád "dísznek"? :)
2015. jan. 11. 03:35
36/40 anonim válasza:
fel ev mar nem annyira korai, es mivel o idosebb elegge ertheto hogy osszekoltozni akar.
igy neked biztos jo es szep hogy otthon anyuci var a meleg etellel, de elobb utobb fel kell noni es kirepulni a feszekbol.
sot lehet hogy most azt hiszed hogy ismered a baratnodet, de hidd el, osszekoltozes utan derul ki hogy tenyleg egymas mellett maradtok-e.
2015. jan. 11. 09:44
37/40 anonim válasza:
Lol, így már más. Nem össze kéne költöznötök, hanem mindkét félnek külön albérletbe.
2015. jan. 11. 10:15
38/40 A kérdező kommentje:
Nekem tökéletes itthon. Miért mennék külön albérletbe? :D
2015. jan. 11. 12:35
39/40 anonim válasza:
"Nekem tökéletes itthon. Miért mennék külön albérletbe? :D"
Mert felnott ember vagy elvileg??
2015. jan. 11. 13:45
40/40 anonim válasza:
Mert lehet a barátnőddel is tökéletes lenne! Amúgy meg minek erőlködsz, ha úgy sem akarsz különköltözni? Mond meg neki egy az egybe, hogy Te nem akarsz egyhamar és kész! Attól ne félj, hogy emiatt elhagy-e... Mert ha emiatt elhagy, én érthetőnek látom, mert Ő már azért érettebb nálad és valamit akar az élettől, szeretne már külön élni, ez egy természetes folyamat, ami nálad még nem következett be, mert nem vagy elég érett hozzá! Ha emiatt elhagy, akkor engedd el, mert fog találni olyat, aki szívesen összefog vele költözni és egy húron fognak pendülni! Nyilván Neki már megfordult a fejében a későbbi családalapítás és egyéb nyalánkságok, amikbe még Te szintén nem gondolkodsz és nem is fogsz még egy jó darabig, ahogy látom :D Előbb-utóbb mindenki beleun abba, hogy várjon valakire, aki nem hajlandó komoly lépéseket tennie érte hamarosan! Te még 1 év múlva sem fogsz készen állni rá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!