Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm össze akar költözni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm össze akar költözni, én meg még nem. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Lassan fél éve hogy járunk, ő viszont már 1-2 hónap múlva szeretne velem közös albérletbe menni, már elkezdett spórolni is rá. Szerintem egy teljesen felesleges dolog, és csak pénzkidobás az a +60-70 ezer forint havonta.

Csak én vagyok még ilyen maradi, vagy manapság ez már így megy hogy pár hónap után összeköltözés? Mindketten a 20-as éveink elején járunk, ő 4 évvel idősebb.

2015. jan. 11. 01:50
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Hát olyan majmoknak, mint Te, amint látom nehéz az igazság elfogadása :D De majd egyszer felnősz... :D
2015. jan. 11. 02:48
 22/40 anonim ***** válasza:
9%
csak idő kérdése mire a barátod rájön hogy agyatlan vagy azt dobbant :D
2015. jan. 11. 02:48
 23/40 anonim ***** válasza:
54%
Nem csodálkoznék, ha neked nem lenne senkid :D vagy ha van, az is elmeosztályról szabadult :)
2015. jan. 11. 02:49
 24/40 A kérdező kommentje:

Hát én egy ilyen hárpiával biztos nem költöznék össze, meg is értem szerencsétlen srácot.

Attól, hogy szeret otthon lakni a szüleivel, akivel első perc óta együtt lakik, szeret a megszokott légkörben lakni, és még nincs kész arra, hogy egy ilyen mindenlébenkanál "bárkinél bármit jobban tudok" nőszemély legyen a társa egy életen át.

Én önző? A fizetésem egy részét a szüleimnek adom a kérésük ellenére, a maradék 70-80-ból pedig adakozzak? Vagy mit szeretnél? 20 a süketeknek, 30 a hajléktalanoknak, és a maradék 20-30ból meg költsek magamra? Vegyek kínai ruhát meg tesco-s kaját és kész? Jó mondjuk kínaiba járok de na.

Egyáltalán nem vagyok önző, mert a barátaimnak is volt már szükségük a pénzre, és én adtam is nekik, amit szívélyesen vissza is adtak.

Az egésszel annyi a bajom, hogy elkapkodjuk és a kapkodás sohsem vezet jóra...

Na meg persze megszoktam hogy heti 1x eszek valami finomat, vagy elmegyek a barátaimmal csavarogni, de ezek mind le lesznek fújva, egy tök idegen városba költöznék. SENKIT nem ismernék a barátnőmöm kívül.

Érdekes felfogásod van hallod-e..

2015. jan. 11. 02:56
 25/40 A kérdező kommentje:
Egyébként ezek nem kifogások, hanem ész érvek. Próbálok belegondolni, mi lesz 2-4-6 hónap múlva. Itt nincs az, hogy nemmegy? Anyáék majd adnak... A-a..
2015. jan. 11. 02:59
 26/40 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz, csak érettebb a felfogásom néhány suhancnál, amit Ti nem bírtok elviselni :D A barátnőd össze szeretne költözni veled, az én véleményemen van, szóval egy szó, mint száz, Te maradtál alul :D A többiek sem tartják kizártnak a dolgot, és fentebb írtam hogy kereshetnél munkát vagy jobban fizető állást, de erre viszont nem reagáltál, gondolom, mert ez lenne a megoldás, viszont Te még nem akarsz költözni semmiképpen :) Az, hogy elmondom a véleményemet, még nem utal hárpiára, ezzel az erővel te pedig egy hisztis zöldfülű csecsemő vagy, akinek még kilóg a szájából a cumi :D Még sem írtam eddig ilyet rád, ennyit erről! :D
2015. jan. 11. 03:01
 27/40 anonim ***** válasza:

kis szívem biliben lóg a kezed, ébresztő butuska.

én a véleményedet elfogadom mert szabad országban élünk de ezek szerint ezért tartunk itt ahol tartunk mert ilyenek laknak szerény hazánkban. érettnek nem neveznélek, azért ez elég légből kapott, fából vaskarika volt. :D

2015. jan. 11. 03:06
 28/40 A kérdező kommentje:

Jobban fizető állás? Mikor örültem, hogy ezt is megkaptam. Egyébként folyamatosan keresem, mert nekem is jobb lenne 150-160-ból gazdálkodni, mint 100-ból.

Egyébként nagyon nem szeretnék még költözni, jól látod, de nem vagyok már csecsemő, csupán ezért...

Dolgozok, segítem anyáékat, és a nagyiékat is ha rászorulnak, elvégzem az összes házimunkát, és nem, nem vagyok anyuci pici fia. Semmit nem rakott a seggem alá.

Egyszerűen korainak és pénzkidobásnak érzem az egészet. 1-másfél év múlva ha látom hogy van jövője a dolognak, akkor igen, szemrebbenés nélkül, de így még fölös a dolog.

2015. jan. 11. 03:07
 29/40 anonim ***** válasza:
Egyébként a maradékot leírtam, hogy mire költhetnéd! érheti baleset a családtagjaidat is, az orvosoknak meg keményen kell perkálni! Esetleg nyáron nem akarsz nyaralni? Elvinni a barátnődet valahova? Vagy esetleg egy wellness hétvégével meglepni a szüleidet a házassági évfordulójukon? Vagy valaki meghal és jó lenne, ha belepótolnál! És tessék lássék, lesz albérlet, arra költhetsz nyugodtan :D Ilyenekre ugye nem gondoltál? :D
2015. jan. 11. 03:09
 30/40 A kérdező kommentje:
Épp ezeken gondolkodtam, hogy bármikor bejöhet egy ilyen... az albérletre szánt pénzből sok ilyet ki lehetne küszöbölni.
2015. jan. 11. 03:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!