Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm össze akar költözni, én meg még nem. Mitévő legyek?
Lassan fél éve hogy járunk, ő viszont már 1-2 hónap múlva szeretne velem közös albérletbe menni, már elkezdett spórolni is rá. Szerintem egy teljesen felesleges dolog, és csak pénzkidobás az a +60-70 ezer forint havonta.
Csak én vagyok még ilyen maradi, vagy manapság ez már így megy hogy pár hónap után összeköltözés? Mindketten a 20-as éveink elején járunk, ő 4 évvel idősebb.
Hát én egy ilyen hárpiával biztos nem költöznék össze, meg is értem szerencsétlen srácot.
Attól, hogy szeret otthon lakni a szüleivel, akivel első perc óta együtt lakik, szeret a megszokott légkörben lakni, és még nincs kész arra, hogy egy ilyen mindenlébenkanál "bárkinél bármit jobban tudok" nőszemély legyen a társa egy életen át.
Én önző? A fizetésem egy részét a szüleimnek adom a kérésük ellenére, a maradék 70-80-ból pedig adakozzak? Vagy mit szeretnél? 20 a süketeknek, 30 a hajléktalanoknak, és a maradék 20-30ból meg költsek magamra? Vegyek kínai ruhát meg tesco-s kaját és kész? Jó mondjuk kínaiba járok de na.
Egyáltalán nem vagyok önző, mert a barátaimnak is volt már szükségük a pénzre, és én adtam is nekik, amit szívélyesen vissza is adtak.
Az egésszel annyi a bajom, hogy elkapkodjuk és a kapkodás sohsem vezet jóra...
Na meg persze megszoktam hogy heti 1x eszek valami finomat, vagy elmegyek a barátaimmal csavarogni, de ezek mind le lesznek fújva, egy tök idegen városba költöznék. SENKIT nem ismernék a barátnőmöm kívül.
Érdekes felfogásod van hallod-e..
kis szívem biliben lóg a kezed, ébresztő butuska.
én a véleményedet elfogadom mert szabad országban élünk de ezek szerint ezért tartunk itt ahol tartunk mert ilyenek laknak szerény hazánkban. érettnek nem neveznélek, azért ez elég légből kapott, fából vaskarika volt. :D
Jobban fizető állás? Mikor örültem, hogy ezt is megkaptam. Egyébként folyamatosan keresem, mert nekem is jobb lenne 150-160-ból gazdálkodni, mint 100-ból.
Egyébként nagyon nem szeretnék még költözni, jól látod, de nem vagyok már csecsemő, csupán ezért...
Dolgozok, segítem anyáékat, és a nagyiékat is ha rászorulnak, elvégzem az összes házimunkát, és nem, nem vagyok anyuci pici fia. Semmit nem rakott a seggem alá.
Egyszerűen korainak és pénzkidobásnak érzem az egészet. 1-másfél év múlva ha látom hogy van jövője a dolognak, akkor igen, szemrebbenés nélkül, de így még fölös a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!